Tapahtumallinen

Tapahtumallisen tiimi on täynnä osaamista, loistavia ideoita ja paineensietokykyä. Päivittäinen toimintamme pursuaa asennetta ja rautaista ammattitaitoa, myös poikkeustilanteessa!

Luomme kunkin asiakkaan tapahtuman tosissaan, mutta otsa rypyssä et meitä näe! Tavoitteenamme on taikoa kullekin asiakkaalle unohtumattomia muistoja, jotka syntyvät perinteisistä tai virtuaalisista kontakteista sekä yhteisistä elämyksistä.

Loihdimme kullekin asiakkaalle yksilölliset tarpeet täyttäviä yritystapahtumia, asiakastilaisuuksia, henkilöstötilaisuuksia sekä kuluttajatapahtumia niin virtuaalisesti kuin rajoitukset huomioiden perinteisten tapahtumien tapaan.

Kaikki tilaisuutemme ovat yhdistelmä tunteita ja tarkasti asetettuja mittareita. Olit järjestämässä messuja, konsertteja, lanseerauksia tai mitä tahansa tapahtumia – olemme sinun kumppanisi aina suunnittelusta lähtien!
Tapahtumamarkkinointitoimisto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatHenkilöstötapahtumatAsiakastapahtumatMessutVirtuaalitapahtumatPromootiotHybriditapahtumatLanseeraustilaisuudetVuosijuhlatKongressitSeminaarit
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan räätälöidysti, ota siis yhteyttä, kerro suunnitelmistasi ja me teemme sinulle tarjouksen! Meille on tärkeää, että tapahtuma ylittää tavoitteesi ja yllättää iloisesti sekä sinut että vieraasi.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Rebekka Rantanen
Tapahtumallinen