SuomenLiveDisco

SuomenLiveDisco järjestää nimensä mukaisesti dj:n soittamaa musiikkia juhliinne, äänentoiston, valotekniikan sekä mikrofonit, savut ja meidät ammattilaiset.

Olemme järjestäneet useita, aivan upeita häitä, synttäreitä ja discoja ja ravintoloissa ympäri suomen. Kaikkien juhlien, tapahtumien ja bileiden piste i:n päälle on onnistuneet jatkot, jotka nostaa uudelle tasolle teidän oma Dj!

Valoilla, ja varsinkin niiden taitavalla käytöllä luodaan kruunu hyvälle musiikille ja kunnon bileille, tai harmooninen kokonaisuus arvokkaalle juhlalle, riippuu tietenkin tilaisuuden luonteesta.

Meiltä löydät nyt myös LED-valoseinän, jolla täydennät juhlien meiningin. Kokoa tällä komeudella on juhlavat 2 x 5 metriä, ja se saadaan helposti nostettua 4 metriin. Perusvaloja ovat moving head valot, strobot, seisovat valot jne. Pakettiin saatavilla tarpeen mukaan myös savukone.

Erityisesti kesät on kiireisintä aikaamme, joten kysy rohkeasti tarjousta! Kerro viestissäsi missä ja milloin tilaisuus pidetään, sekä juhlasi luonne.
DJ
DJValaistusÄänentoistoSavukoneValoseinäMikrofonitHenkilökunta
Sijainti:
Lahti
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kerro lisää toiveistasi tapahtumaasi ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Aleksi Rännäli
SuomenLiveDisco