SUGARSHAKERS

Oletko bändiä vailla? Onko tiedossasi firmajuhla, häät, henkilöstötilaisuus, kesäjuhlat, pikkujoulut, synttärit, klubi-ilta tai muuten vain tarve nostaa fiilis kattoon? Se onnistuu kun tilaat Sugarshakersin paikalle! Videoitamme löydät YouTubesta nimellämme sugarshakersband.

​​Olemme tasokas energinen bilebändi pääkaupunkiseudulta ja ryhmä kokeneita muusikoita. Musiikkimme on tuoretta ja yleisön koukuttavaa. Esiinnymme aina tilaisuuden teeman ja luonteen mukaan joko viisi- tai kuusihenkisellä kokoonpanolla.

Monipuolinen ohjelmistomme koostuu tunnetuimmista kansainvälisistä ja kotimaisista hiteistä 60-luvulta tähän päivään kuitenkin ne puhki kuluneimmat kaukaa kiertäen. Räätälöimme esityksemme aina tilaisuuden mukaan.

Tanssitaanko teidän tilaisuudessa pian Mercyn, Valerien tai Hollywood Hillsin tahdissa? Vai aloitetaanko bileet suoraan Baddingilla ja jatketaan Bruno Marsin, Tina Turnerin ja Sirkesalon kautta sheikaten Pharrell Williamsiin tai Alicia Keysiin? Etenkin häiden musiikin järjestämiseen löydät paljon vinkkejä.

Sugarshakers keikkailee Etelä-Suomen alueella. Kalenterimme täyttyy koko ajan ja keikkavarauksia tehdään vuodenkin päähän, joten ota pian yhteys ja pyydä tarjous!
Bändi
PopSoulKlassikotCoveritRockSuomipop
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Kerro meille enemmän tilaisuudestasi ja toiveistasi niin osaamme suunnitella sopivan kokonaisuuden ja laskea sinulle tarjouksen. Kalenterimme täyttyy koko ajan ja keikkavarauksia tehdään vuodenkin päähän, joten ota pian yhteys ja pyydä tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Eero Alho
SUGARSHAKERS