STUDIO KOO

STUDIO KOO tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kuvauspalvelut Etelä-Suomen alueella!

STUDIO KOO lähti liikkeelle Satu Karmavalon rakkaudesta valokuvaukseen, joka sai alkunsa 80-luvulla ensimmäisen pokkarikameran ostosta. Vuosien varrella kalusto on kehittynyt ammattitason laitteisiin, mutta rakkaus ja intohimo valokuvaukseen on STUDIO KOOn toimintaa eteenpäin ajava voima.

Nykyisellään STUDIO KOOn palveluvalikoimaan kuuluu monipuoliset kuvauspalvelut niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin. Mikäli yrityksenne tarvitsee henkilöstö-, tuote- tai tapahtumakuvauksia, nämä onnistuvat loistavasti Turun studiolla tai asiakasyrityksen tiloissa. Myöskin, mikäli haluatte varmistaa, että juhlatilaisuutenne jää vuosiksi mieleen, kysykää lisätietoja juhlakuvauksesta.

STUDIO KOOn koti sijaitsee Turussa ja studio on avoinna sopimuksen mukaan. Liikkuva studiokalusto mahdollistaa kuvausten järjestämisen missä päin Etelä-Suomea tahansa. Kauempana järjestettävät kuvaukset onnistuvat myös sopimuksen mukaan – kysy tarjous!
Valokuvaaja
ValokuvausYrityskuvausTapahtumakuvausHääkuvausHenkilöstökuvausMainoskuvausTuotekuvaus
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Kuvauksien lopullinen hinta määrräytyy valitun kokonaisuuden mukaan – ota siis yhteyttä niin rakennetaan yhdessä juuri teidän kuvaustarpesiin soveltuva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Satu Karmavalo
STUDIO KOO photography