Studio Adessa

Adessa Heikkinen on valokuvaajana monipuolisissa tilaisuuksissa ja kuvauksissa jo yli 15 vuoden ajan. Nykyiseellään toiminta pyörii Joensuusta käsin, johon Adessa muutti vuoden 2020 lopussa. Tätä ennen toimintaa tehtiin Espoosta käsin, joten kuvauksia voi nykyisellään järjestää niin Pohjois-Karjalassa kuin pääkaupunkiseudullakin.

Studio Adessan ydinosaamiseksi on vuosien varrella muodostunut yrityskuvaukset, tuote- ja henkilökuvaukset sekä dokumentaarinen tapahtumakuvaus. Juhlissa ja asiakkaan tapahtumissa Adessan kuvaustyyli on ikuistaa ainutlaatuiset hetket mukana eläen, mutta silti huomaamattomissa – sormi valmiina kameran laukaisimella tallentamaan ratkaisevat hetket.

Tuote- ja henkilökuvauksia varten pop up -studio on helppo pystyttää lähes minne vaan – esimerkiksi yrityksen neuvotteluhuoneeseen tai aulatiloihin. Studio Adessan kuvauksissa tunnelma ja laatu ovat tärkeimpiä osa-alueita. Asiakastöissä kuvaukset suunnitellaan alusta loppuun toiveet ja yksilölliset tarpeet huomioiden, joten ota yhteyttä!
Valokuvaaja
ValokuvausTapahtumakuvausStudiokuvausTuotekuvausYrityskuvausHenkilökuvausHääkuvaus
Sijainti:
Joensuu
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Joensuun alue
Kerro lisää kuvaustarpeistasi niin saat juuri sinulle soveltuvan tarjouksen tapahtumakuvauksesta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Adessa Heikkinen
Studio Adessa