Storia Productions Oy

Autamme sinua - ideasta toteutukseen!

Me Storia Productions Oy:llä olemme tapahtumien suunnittelun ja toteutuksen ammattilaisia, joilta löytyy luovuutta ja uteliaisuutta ajatella boksin ulkopuolelta.

Luomme asiakkaan näköisiä ja mieleenpainuvia tapahtumia, jotka tuovat ihmiset yhteen. Konsultoimme sosiaaliseen mediaan liittyvissä asioissa ja tuotamme taatusti laadukasta video- ja kuvamateriaalia. Tarjoamme myös graafisen suunnittelun palveluja esimerkiksi tapahtumakutsuihin ja nettisivuille.

Olemme konkareita myös virtuaalisissa tapahtumissa sekä nk. “hybriditapahtumissa”, joissa osa yleisöstä on paikan päällä ja osa etänä. Käytössämme on kansainvälinen striimausalusta SemiLive, joka on ladattavissa myös mobiiliapplikaationa.

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla pystymme toteuttamaan vaativiakin kokonaisuuksia.
Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatKonsertitStriimausMediatuotannotVideotuotannotPodcastitMusiikkituotannotMainoksetHybriditapahtumat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Alla esimerkkejä palveluista, joita tarjoamme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!

TAPAHTUMAT
Suunnittelu, tila, toteutus, kutsut, ohjelmanumerot, esiintyjät, kalusto, dekoraatio, catering, äänentoisto, valot, tapahtumatekniikka ja henkilökunta. Tapahtumat voidaan toteuttaa livenä, virtuaalisena tai hybridi-mallina.

MEDIA
Sosiaalisen median sisällöt, konsultointi, podcast-tuotannot, musiikkituotannot, äänituotannot, mainokset, valokuvaus, animaatiot, tekstisisällöt, graafinen suunnittelu ja nettisivujen suunnittelu.

VIDEO
Striimaus, tallenteet, mainosvideot, musiikkivideot ja niiden eri tuotantovaiheet käsikirjoituksesta kuvaukseen ja editointiin.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Storia Productions Oy