Soulmiehet

Haluatko järjestää tilaisuuden, joka jää unohtumattomasti vieraiden mieleen? Haluatko tarjota heille tyyliä, laatua ja hyvää meininkiä? Silloin Soulmiehet ovat juuri oikea valinta sinulle!

Sami Saari ja Jussu Pöyhönen ovat tunnettuja soulmiehiä Suomessa. Heidän keikkansa saavat yleisön hyvälle mielelle ja tunnelman korkeaksi. Soulmiesten ohjelmisto koostuu solistien omista meille kaikille tutuista hiteistä, soulklassikoista ja uudesta tuoreesta materiaalista, jotka varmasti saavat jokaisen vieraan mukaansa.

Solistien lisäksi lavalla nähdään kuuden soittajan taitava orkesteri, jossa ovat mukana Jay Kortehisto, Aleksi Ahoniemi tai Pope Puolitaival, Jukka Heikkinen, Mikko Kaakkurinniemi tai Sami Lehto, Janne Rajala ja Tuomo Dahlblom.

Soittajat ovat tunnettuja monista huippuyhtyeistä, kuten Elastinen, Juha Tapio, Ricky Tick Big Band, Von Hertzen Brothers ja Sunrise Avenue. Heidät on nähty myös monissa tv-ohjelmissa, kuten Vain Elämää, Tähdet tähdet ja Putous.

Soulmiehet sopivat erinomaisesti yritystilaisuuksiin ja yleisötapahtumiin, jossa kaivataan tyyliä, laatua ja hyvää meininkiä. Heidän ammattitaitonsa ja tyyliään kunnioittava esiintymisensä takaa sen, että yleisö viihtyy ja tapahtumasi jää unohtumattomaksi. Yksityistilaisuuksiin myös englannin kielinen ohjelmisto mahdollinen.

Soulmiesten keikka on elämys, joka ei jätä ketään kylmäksi!
Bilebändi
SoulListahititKlassikotPopOrkesteri
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Soulmiehet