Slam Down

Slam Down on Espoosta lähtöisin oleva ja monipuolisesti rock-musiikin helmiä tarjoava bilebändi.

Slam Downin kuusi vuosikymmentä kattava settilista koostuu pääsääntöisesti kaikille tutuista rock-klassikoista – mutta mukaan mahtuu myös hieman tiukempia sovituksia pop-genrenkin puolelta. Jos omia suosikkejasi ei löydy, hyvissä ajoin tilaamalla voit saada listalle mukaan myös muutaman toivekappaleen.

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu kaksi kitaraa, basso, rummut sekä vokalisti, jotka ovat soittaneet tällä kokoonpanolla jo useamman vuoden. Vuosikymmenien kokemus musiikkialasta sekä kattava keikkailu ovat hioneet bändi sisäisen yhteistyön niin timanttiseksi, että kokemus jää takuulla juhlakansan mieleen!

Vuosien varrella Slam Down on esiintynyt yksityis- ja yritystilaisuuksissa sekä ravintoloissa – ja palaute on aina ollut ylistävää. Nyt yhtye on mahdollista saada soittamaan tapahtumaanne – olitte sitten järjestämässä pikkujouluja, synttäreitä, häitä tai vaikka asiakastilaisuutta. Bändin voi tilata keikalle myös ravintolaan.
Bilebändi
RockPop
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Porvoon alue, Turun alue
Jokainen keikka on omanlaisensa kokonaisuus, joten ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne niin luodaan yhdessä teille soveltuva kokonaisuus!

Slam Down keikkailee pääsääntöisesti 300 kilometrin säteellä Helsingistä, mutta hyvän keikan vuoksi yhtiön saa tilattua tarvittaessa kauemmaksikin.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Harri Kanerva
Slam Down