Senja Syrjälä

Sopraano Senja Syrjälä on Imatralta kotoisin oleva laulaja, laulunopettaja ja musiikkikasvattaja. Hän on valmistunut Tampereen konservatoriosta laulajaksi vuonna 2015 ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikkikasvattajaksi ja laulunopettajaksi vuonna 2020.

Hänen laulunopettajinaan ovat olleet Ritva-Liisa Korhonen, Satu Sippola (Tampereen konservatorio) ja Mattias Danielsson (Tukholma) ja hän on täydentänyt opintojaan mm. Elisabeth Werresin mestarikurssilla ja yksityisopetuksessa. Hänen pop/jazz-laulunopettajinaan ovat toimineet Selina Sillanpää ja Ritva-Liisa Matilainen (Sibelius-Akatemia).

Senjalla on esiintymiskokemusta niin teatterin, oopperan, operettien kuin musikaalien parista ja hän on keikkaillut paljon yksityistilaisuuksissa pikkujouluista ristiäisiin ja hautajaisista häihin. Laulajana Senja on suuntautunut klassiseen lauluun, mutta hän laulaa ja esiintyy myös kevyen musiikin saralla.

Senja esiintyy niin yksin kuin erilaisten kokoonpanojen kanssa riippuen asiakkaan toiveista. Hänet voi tilata juhlaan tai tilaisuuteen lyhyelläkin varoitusajalla. Senjalla on laaja ohjelmisto harjoiteltuna mistä valita tilaisuuteesi sopivat kappaleet – mietitään yhdessä sopivat kappaleet toiveittesi mukaan.

Esityksiä Senja tekee pääsääntöisesti Uudenmaan- ja Etelä-Karjalan alueilla, mutta voit toki ehdottaa esiintymistä myös muualle Suomeen!
Artisti
TeatteriOopperaOperetitMusikaalitKlassinen musiikkiKevyt musiikki
Sijainti:
Imatra
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti – kysy tarjous juuri teidän tilaisuuteen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Kulttuurin tilitys ja välitys Oy