Sapfograf

Sapfograf tarjoaa inklusiivista sisällöntuotantoa ja viestintää, arvot edellä ja asiakkaan ehdoilla. 🌈🌱 Kaikenkokoisille yrityksille ja vaikuttajille!

Meistä

Sapfografin takana olemme me: Sonja ja Tinksu – kumppaneita sekä yritys- että yksityiselämässä. Sonja on valokuvaaja, joka on kuvannut vuodesta 2013 asti. Hänellä on vahva viestinnän, tiedottamisen, videotuotannon ja sisällöntuotannon osaaminen. Tinksu puolestaan on monessa mukana ollut opetuksen, kouluttamisen, viestinnän, sisällöntuotannon ja tiedottamisen osaaja. Tinksu tarttuu myös kameraan mielellään. Me olemme ammattilaisia, jotka suhtautuvat jokaiseen työtehtävään innostuksella ja intohimolla, saammehan me Sapfografissa tehdä juuri sitä, mistä olemme aina haaveilleet. Sapfograf on unelmiemme täyttymys. Se on yritys, jonka arvot ovat meidän arvojamme.

Sapfografin arvot

Meille tärkeää ovat ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo. Me sitoudumme tekemään myös pro bono -työtä järjestöissä ja kantamaan yhteiskunnallista vastuuta. Jälleenhankinnoissa valitsemme luotettavat ja ympäristötietoiset yhteistyökumppanit. Sapfografilla ylläpidämme toiminnassamme kehorauhaa ja inklusiivisuutta. Yrityksemme toiminta on vahvasti sidoksissa omiin arvoihimme ja siksi voimme seistä arvojemme takana ylpeänä.

Portfolio

Tutustu meidän portfolioon täällä! Taltioimme yhden tai kahden hengen voimin kaikenlaiset tapahtumat virallisista edustustilaisuuksista rentoihin juhliin. Tarvittaessa voimme pitää huolta myös yhdestä tai kahdesta yrityksenne somekanavasta koko tapahtuman ajan!
Valo- ja videokuvaaja
YrityskuvausTapahtumakuvausVideotuotanto
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue, Turun alue
TAPAHTUMAKUVAUS

Yksi kuvaaja - (1h 250 €, lisätunnit 175 € + ALV)
Dokumentaarinen kuvaus esimerkiksi yrityksen juhlissa, tapahtumissa tai vaikka messuilla. Sisältää kuvankäsittelyn kuvaajan valitsemiin kuviin, n. 40 kuvaa / kuvaustunti.

Kaksi kuvaajaa - (1h 400 €, lisätunnit 275 € + ALV)
Dokumentaarinen kuvaus esimerkiksi yrityksen juhlissa, tapahtumissa tai vaikka messuilla. Sisältää kuvankäsittelyn kuvaajien valitsemiin kuviin, n. 70 kuvaa / kuvaustunti.

Tapahtumakuvaus + someviestintä - (1h 400 €, lisätunnit 275 € + ALV)
Kaksi kuvaajaa, joista toinen keskittyy dokumentaariseen kuvaamiseen ja toinen päivittää 1-2 yrityksen somekanavaa reaaliaikaisesti asiakkaan toiveiden mukaan.
Sisältää kuvankäsittelyn kuvaajan valitsemiin kuviin, n. 40 kuvaa / kuvaustunti.


Meihin voit olla yhteydessä sekä valmiin konseptin että vasta ideanpoikasen kanssa. Me toteutamme visiosi ja autamme terävöittämään viestiäsi. Jokainen toimeksianto on meille seikkailu.

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän kertoa tarinasi!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Sonja Siikanen
Sapfograf