Samuli Federley

Helsingistä lähtöisin oleva Samuli Federley on vaikuttava muusikko sekä kitaristi. Yleinen kiinnostus musiikkia kohtaan on lähtenyt liikkeelle jo nuorena, joka innosti kokeilemaan useampia instrumentteja. Jo 10-vuotiaana aloitettu kitaran soitto vakiutui kuitenkin pääelementiksi.

Uran alussa Samuli käytti kaiken aikansa pitkälti harjoitteluun sekä oppimiseen niin musiikista kuin itse kitaroista. Hän opiskeli useamman vuoden Pop/Jazz Konservatoriossa Helsingissä sekä lopulta päätyi Stadiaan opiskelemaan kitarapedagogiikkaa.

Vuosien varrella Samuli on soittanut useissa bändeissä sekä studiomuusikkona. Hän on levyttänyt kitaraa yli 10 albumiin, joista yksi on jopa levyttänyt kultaa Suomessa.

Näiden lisäksi Samuli on julkaissut 3 sooloalbumia, tehnyt demovideoita ja musiikkia yrityksille sekä opettanut kitaransoittoa. Hän on myös esiintynyt Talent Suomessa, valittu Suomen nopeimmaksi kitaristiksi Ennätystehtaassa sekä keikkaillut isojen tähtien kanssa, kuten Steve Vai ja Michael Monroe.

Samuli Federleyn musiikki yhdistää laajasti musiikkityylejä, kuten rockia, metallia, elektronista musiikkia ja poppia, jotka yhdessä muodostavat uniikin kokonaisuuden. Hänen energinen tyylinsä esiintyä vetoaa kuuntelijaan kuin kuuntelijaan.

Keikkoja Samuli vetää pääsääntöisesti soolona ympäri Suomea kuin kansainvälisestikin. Esiintymiset onnistuu niin firman bileisiin kuin festareihin sekä häihin ja synttäreihin. Laita viestiä ja kysy lisää!
Muusikko
RockPopMetalliElektroninen musiikkiKlassinen musiikkiCoverit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat alkaen 400€. Kysy tarkempi tarjous juuri teidän tilaisuuteen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Samuli Federley