Saksofonisti Jetro

Jetron saksofoni soi upeasti sisällä ja ulkona, suurissa ja pienissä tiloissa, arvokkaissa tapahtumissa ja rennoissa puutarhajuhlissa. Tämä yhden miehen akustinen esitys on helppo, joustava ja mieleenpainuva ratkaisu, olit järjestämässä sitten asiakastilaisuutta, häitä, juhlia tai yritystapahtumaa.

Vuosia Euroopan ja kotimaan lavoja kiertänyt Jetro on toiminut saksofonistina monien tunnettujen nimien kanssa - mm. Michael Monroe, Paula Koivuniemi, Diandra, Pepe Willberg, Pave Maijanen, Krista Siegfrids, sekä monet muut.

Monipuolinen ohjelmisto sisältää klassikkokappaleita eri vuosikymmeniltä. Voit tilata lyhyen esityksen ohjelmanumerona, pidemmän taustamusiikkisetin, tai yhdistelmän molempia.

Jetron kotikaupunki on Helsinki, mutta keikkoja on mahdollista järjestää missä päin tahansa – ota siis yhteyttä ja kysy juuri teille soveltuvasta kokonaisuudesta!
Saksofonisti
KlassikotJazzCoverAcousticSoulsPopListahititIkivihreätIskelmä
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikan lopullinen hinta määräytyy sijainnin, ajankohdan sekä toivotun ohjelmiston mukaan, joten ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä juuri teidän tilaisuuden luonteeseen soveltuva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jetro Tulinen
Saksofonisti Jetro