Rivents Oy

Rivents Oy on tapahtumien tuotantoon intohimoisesti suhtautuva toimisto, jonka tiimi luo tapahtuman kuin tapahtuman tyylillä ja taidolla!

Rivents Oy:n tiimin vuosikymmenien kokemus ja poikkeuksellisen laaja verkosto mahdollistavat tapahtumien toteuttamisen aina asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Ammattitaitoinen tiimi on elänyt ja hengittänyt tapahtumien tuotantoa jo vuosien ajan!

Rivents Oy on tuottanut aiemmin mm. kansainvälisiä urheilun arvokisoja, massatapahtumia, laadukkaita gaalatapahtumia sekä räätälöityjä kulttuuri- ja yritystapahtumia. Tiimiä yhdistää tahto luoda tapahtumia yhdessä asiakkaan kanssa sekä halu ylittää yhdessä asetetut tavoitteet – joka päivä!

Rivents Oy on tapahtumatoimisto, joka kehittää jatkuvasti tapahtumatuotantoa kokonaisvaltaisesti ja heittäytyy rohkeasti haasteisiin. Tiimin vahvuus on kattava kokemus eri aloilta, joka on johtanut siihen että Rivents on muuntautumiskykyinen toimija, jonka tapahtumat jäävät takuulla mieleen!

Idearikas ja yhteen hitsautunut myynti- ja markkinointitiimi löytää jokaisen kumppanin kanssa oikean tavan toteuttaa räätälöityjä kokonaisuuksia yhteistyöhön ja näkyvyyksiin liittyen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!
Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatHenkilöstötapahtumatAsiakastapahtumatMessutEsiintyjätOhjelmatuotantoYksityistapahtumatJuhlasuunnitteluHääsuunnittelu
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen tapahtuma on omanlaisensa kokonaisuus, jonka toteutuksesta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen – ota siis yhteyttä ja kerro lisää tarpeistanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Reea Haro
Rivents Oy