Rajupaja

Varaa tapahtumasi tekninen tuotanto ja tapahtumatekniikka alan ammattilaisilta Rajupajalta!

Oli suunnitelmissasi sitten järjestää yritystapahtuma, yleisötapahtuma tai hybriditapahtuma voit helpottaa omaa työtäsi valitsemalla tapahtumatekniikan kumppaniksi Rajupajan.

Rajupajan erikoisosaamista ovat erityyppiset gaalat ja sisällöltään arvokkaat yritystapahtumat. Näissä tapahtumissa kiteytyy parhaiten Rajupajan laaja palveluvalikoima, joka kattaa kaikki tapahtumassa tarvittavat elementit tapahtumakalusteista aina videointeihin saakka.

Palveluiden peruspilareina ovat toimiva ja näyttävä tapahtumatekniikka; valaistus, äänentoisto ja kuvatekniikat. Tiukat laatuvaatimukset täyttävä kalusto, sekä pitkän kokemuksen omaava, ammattitaitoinen henkilöstö takaavat ikimuistoisen tapahtuman – turvallisuudesta tinkimättä.

Rajupajan palvelut:

  • Yritystapahtumat ja seminaarit
  • Yleisötapahtumat ja festivaalit
  • Virtuaali- ja hybriditapahtumat
  • Esiintymislavat ja esitystekniikka
  • LED-screenit ja kuvatekniikka
  • Tapahtumakalusteet

Tarvittaessa Rajupaja auttaa sinua myös löytämään tilaisuuteesi sopivat esiintyjät, DJ:t ja juontajat sekä hoitaa tapahtumapaikan kalustuksen. Voit vain nauttia tapahtumastasi ja antaa Rajupajan ammattilaisten hoitaa tapahtuman tekninen puoli.

Pääset tutustumaan tarkemmin Rajupajan palvelutarjontaan täältä!
Tapahtumatekniikka
ÄänentoistolaitteetTapahtumatekniikkaValaistusEsiintymislavaLed-seinäVideoTekninen tuotantoTekninen toteutus
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tapahtumat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Rajupaja Oy