Pohjolan Aitta / Kattaus- ja hotellitekstiilit

Pohjolan Aitta tarjoaa laadukkaat tuotteet niin juhlaan kuin arkeen – Häihin, yritystilaisuuksiin ja asiakastapahtumiin pöytäliinat, servietit, työvaatteet ja puhdistusaine pinnoille. Oulussa sijaitseva Pohjolan Aitta toimittaa tuotteita niin Pohjois- kuin Etelä-Suomeen.


Voit tilata suuria määriä standardikokoisia pöytäliinoja ja serviettejä, tai halutessasi myös erityistoiveiden mukaisesti mittatilauksella. Pohjolan Aitan kautta saat tilaisuuteesi hotelli- ja ravintola-alan laadukkaat tekstiilit. Saatavilla on paljon eri värejä ja kuoseja, mutta myös valkoisia 50x50 cm:n, nopean toimituksen lautasliinoja ja puuvilla pöytäliinoja.

Pöytäliinat luovat siistin ilmeen kokouksiin ja juhliin. Tilaa valkeat pöytäliinat esimerkiksi salin -ja buffet pöytiin. Mittatilaustuotteet ravintolasalin pöytiin, toimitusaika 3-4 viikkoa tilauksesta.


Tilaa liinavaatteet, froteet ja kylpytakit. Froteet ovat 100% puuvillaa, ja ulkonäöltään hienostuneet. Brodeeraus frotee tuotteieiin tilauksesta. Niiden laatu täyttää hotellien ja korkeat standardit. Pyyhkeitä löytyy neljässä eri koossa. Saatavilla paljon eri värejä.

Työvaatteet

Tyylikkäät työvaatteet, tarjoilijalle, kokeille ja hotelli henkilökunnalle. Nämäkin tuotteet käyttöösi Pohjolan Aitalta. Kysyhän tarjonnasta lisää.
Kattaustarvikkeet
ServietitPöytäliinatTyövaatteetPuhtaanapito
Sijainti:
Oulu
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kysythän tarjousta – hinta määrittyy tuotteen ja tilauksen suuruuden perusteella!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Sirpa Aitta
Pohjolan Aitta