PILKKUUN ASTI

PILKKUUN ASTI on kuuden hengen bilebändi, joka ei jätä tilaajaansa kylmäksi. Tämä poppoo nauttii soittaa yhdessä, mikä välittyy kuulijalle heidän mahtavan energisestä meiningistään.

Kaikilla soittajilla on pitkä musiikkitausta, ja keikkakokemusta löytyy jokaiselta runsaasti. Kun bilebändi sisältää tiukan komppiryhmän ja mies- sekä naissolistin, vain pilkku on rajana!

Bändin ohjelmisto koostuu sekä kotimaisista että ulkomaisista bilebiiseistä, jolla juhlahumu saadaan nousemaan kattoon. Repertuaariin kuuluu vastaavasti myös tunnelmallisia kappaleita tahdittamaan esimerkiksi valssiaskelia tai illan viimeisiä hitaita. Ohjelmistoon voit tutustua tarkemmin täältä.

PILKKUUN ASTI on loistokas valinta moniin erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, firman bileisiin, kesäjuhliin tai vaikkapa yllätysjuhliin, you name it! Tämä bilebändi tahtoo tehdä osansa siihen, että juhlastasi tulee ikimuistoinen ja ainutlaatuinen.

Karismaattisia esiintyjiä, loistokasta meininkiä, ammattiosaamista ja ripaus glitteriä, mitä muuta voisikaan bilebändiltä toivoa?
Bilebändi
PopRockListahititKlassitkotKotimaiset hititTanssimusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti, kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
PILKKUUN ASTI