Piirpauke

Buukkaa tilaisuuteesi Suomen suosituin instrumentaalibändi kautta aikojen!

Vuonna 1974 perustettu Piirpauke yhdistelee musiikissaan kansanmusiikkia, jazzia ja progressiivista rockia. Sen debyyttialbumia on myyty maassamme enemmän kuin ainoatakaan muuta puhtaasti soitinmusiikkia sisältävää levyä.

Piirpauke-yhtyettä pidetään ensimmäisenä merkittävänä ’MAAILMANMUSIIKKI’-genreä edustavana kokoonpanona jopa maailmanlaajuisesti. Yhtye on jopa noteerattu merkittäväksi tekijäksi useissa eri genreissä niiden kotimaissa. (Nuevo Flamenco, Mbalax, Jazz, Proge, Romanialainen musiikki, Turkkilainen musiikki, Rock)

Yhtye on viettänyt Keski-Euroopassa 14 vuotta putkeen pitkiä kiertueita vuosittain kilpaillen menestyksekkäästi maailman huippunimien kuten Miles Davis, Astor Piazzola ja Nirvana kanssa samoilla areenoilla.

Nyt bändi palaa tyylillisesti, soundillisesti ja kokoonpanoltaan lähtöruutuun, kvartettimuodostelmaan ja esittää klassikoita vuosien varrelta (Imala Maika, Soi vienosti…, Swedish reggae… unohtamatta ”Konevitsan kirkonkellot” -kestohittiä, jota soitetaan edelleen etenkin radion toivekonserteissa.

Mikäli kaipaat juhliisi siis loistavan esityksen ja hyvän fiiliksen - on Piirpauke tähän enemmän kuin nappivalinta!

Lue lisää täältä!
Bändi
KansainvälinenProgressiivinenKlassikkoVirtuoosiJazzKansanmusiikkiRock
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Voodoo People Oy