Picallioniemi

Picallioniemen takana toimii valokuvaaja Emma Kallioniemi, jolta löytyy yli kymmenen vuoden tausta valokuvausharrastustuksesta, sekä harrastuneisuuden myötä muodostuneesta yritystoiminnasta.

Emman valttikortti on monipuolisuus. Kuvaajalta luonnistuu niin tapahtuma- ja juhlakuvaukset, muotokuvat kuin lemmikki- ja yrityskuvauksetkin.

Helposti lähestyttävän ja puheliaan Emman kanssa kuvaaminen on luontevaa ja rentoa. Emman asiakaspalvelutausta auttaa entisestään ihmiskohtaamisissa ja edesauttaa aitojen tilanteiden taltioinnissa.

Emma haluaa ikuistaa sinut kuviinsa omana itsenäsi ja tuoda sinun, yrityksesi tai tapahtumasi parhaat puolet esiin. Hän suunnittelee kanssasi kuvaukset yksilöllisesti, toiveitasi kunnioittaen ja haluaa tutustua sinuun - parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Lue tästä asiakaspalautteita

Kuvat ylittivät kaikki odotukset. Uskomattoman tarkkaa työtä. Koin kuvaustilanteen todella ammattitaitoiseksi ja pidin erityisesti siitä, kun ohjeistit miten olla. Kuvauksesta jäi ylipäätään lämmin tunnelma. Olet aivan ihana persoona!
- Anni L.

Todella rentoa ja sujuvaa yhteistyötä kuvaajan kanssa, vaikkei koskaan aiemmin oltu tavattu. Koko kuvauksen ajan oli hyvä fiilis, ja Emma ohjasi selkeästi erilaisia asentoja ja poseerauksia. Emman kanssa oli tosi helppo olla kuvattavana 🙂 Koko kuvausprosessi kuvauksen varaamisesta valmiisiin kuviin oli sujuva ja helppo. Koko kuvauksen ajan oli hyvä fiilis, eikä missään vaiheessa mitään kiireen tuntua. Koevedosgalleria oli laaja ja useista eri kuvauslokaatioista oli useita eri vaihtoehtoja - ongelmana oli ehdottomasti enemmin valinnanvaikeus, kuin se, ettei olisi riittävästi mistä valita. Ehdottomasti suosittelen ja käyttäisin Emman palveluita uudelleen! <3
- Wilma S.

Kuvaustilanne oli erittäin mukava, sillä ammattitaitoinen Emma sai mut tuntemaan oloni rennoksi koko kuvausten ajan. Jännitän helposti kameran edessä, mutta Emma sai loihdittua tilanteesta helpon, enkä joutunut jännittämään hetkeäkään. Kiitos Emman, rento ja iloinen fiilikseni välittyy myös kuvista!
- Lotta M.

Lue lisää palautteita Picallioniemen nettisivuilta.
Valokuvaaja
HääkuvausMuotokuvausTapahtumakuvausYrityskuvausDokumentaarinen kuvausLemmikkikuvausHevoskuvaus
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue, Turun alue
MUOTOKUVAUS alk. 225€

Sisältää kuvauksen suunnittelun, noin 1h kuvausajan, yksityisen koevedosgallerian, josta saat valita haluamasi kuvat jälkikäsittelyyn, sekä 7 kpl valmiita kuvatiedostoja täysikokoisina sekä nettikokoisina.
 • Yksilökuvaus
 • Parikuvaus
 • Ylioppilas-, valmistujais tai rippikuvaus
 • Lapsi- ja perhekuvaus
 • CV-kuvaus
 • Lisäkuvat 20€/kpl

HÄÄKUVAUS alk. 225€

Sisältää kuvauksen suunnittelun, n. 1h kuvausajan, yksityisen koevedosgallerian, josta saat valita haluamasi kuvat jälkikäsittelyyn, sekä 7 kpl valmiita kuvatiedostoja täysikokoisina sekä nettikokoisina.
 • Lisäkuvat 20€/kpl

Vihkiminen 295€
 • Vihkimisseremonian ikuistaminen. Mahdollisuus ottaa hääpotretit ennen tai jälkeen vihkimisen. Potretit ylläolevan hinnaston mukaisesti.
 • Sisältää 50-60 kpl kuvia netti- ja täysikoossa.

Vihkiminen, juhlat & potretit (6h) 1690€
 • Vihkiminen, hääpotretit sekä hääjuhlien kuvaus. Mahdollisuus kuvata koko hääpäivä aamun valmisteluista illan viimeisiin hitaisiin.
 • First look-kuvat +190€
 • Valmistautumiskuvat +190€
 • Lisätunnit +190€ / alkava tunti

HEVOSKUVAUS alk. 250€

Sisältää kuvauksen suunnittelun, noin 1-1.5h kuvausajan, yksityisen koevedosgallerian josta saat valita haluamasi kuvat jälkikäsittelyyn, sekä 7 kpl valmiita kuvatiedostoja täysikokoisina sekä nettikokoisina. Kuvat voidaan ottaa pelkästä hevosesta, tai eläimestä & hevosesta.
 • Lisäkuvat 20€/kpl

TAPAHTUMA-, YRITYS- JA DOKUMENTAARINEN KUVAUS - KYSY TARJOUS!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Emma Kallioniemi
Picallioniemi