Pianisti – Maagiset kädet Petri Illman

Petri Illmanin on taidokas esiintyjä, jolla työuraa on kertynyt niin säveltäjänä, muusikkona kuin pianistinakin.

Hän on soittanut pianokonsertteja monipuolisesti muun muassa Helsingin ja Vantaan kaupunkien tiloissa sekä monissa muissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Petri on julkaissut viime vuosien aikana musiikkikirjoja, sekä tullut tunnetuksi musiikillaan Google+ ja Youtube palveluissa.

Esitettäviin kappaleisiin kuuluu laidasta laitaan Suomalaista sekä Hollywoodia, klassista musiikkia unohtamatta. Esitys sopii loistavasti esimerkiksi erilaisiin yritystilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin tai hääjuhlaan ruokailun ja loppuillan ohelle!

Petri takaa kepeän ja kätevän yhteistyön sekä läpinäkyvän hinnan ilman hankalia, erillisiä kuluja ja monimutkaisia järjestelyjä. Paikan päällä tulisi olla piano esiintymistä varten, muu laitteisto, kuten kaiuttimet tulee esiintyjän mukana. Kysy lisää!
Pianisti
SuomihititKlassikotKlassinen musiikki
Sijainti:
Vantaa
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Hinnoittelu on kiinteä 557€ / 15 min, maksu käteisellä ennen esitystä. Esityksen kesto riippuu siis asiakkaan toiveista eli kuinka monta 15 minuutin pakettia haluaa! Petri keikkailee Helsingin ja Vantaan alueella.

Erillisestä koe-esiintymisestä peritään myös 557€ / 15 min. Koe-esiintymisen aikana pääsee tutustumaan kuultavaan esitykseen.

Tässä on loistava mahdollisuus tukea suomalaista musiikkialaa sekä sen taidokkaita muusikkoja. Näin olet mukana pitämässä huolta muusikkojen ammattitaidosta ja alan tulevaisuudesta. Petriä voi tukea myös peruspalkkion lisäksi haluamallaan lahjoituksella.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Petri Illman