Perttu Pölönen

Perttu Pölönen on kansainvälisesti palkittu keksijä, säveltäjä ja futuristi haastaa yleisöään disruptoimaan itsensä ja kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Mediassa Perttua on kutsuttu superälyköksi, neroksi ja pelottomaksi keksijäksi. Hänen intohimonaan on tarkastella maailmaa makrotasolla ja tunnistaa suuret muutokset, jotka muokkaavat elämäämme niin yksilön, yhteiskunnan kuin yritysten tasolla. Hän on milleniaali, joka ei pelkää haastaa ja ravistaa luutuneita ennakkoluuloja. Disruptio, eksponentiaaliset teknologiat, koulutus ja ihmisen muuttunut rooli tulevaisuudessa ovat hänen keskeisintä osaamistaan.

Perttu on myös monipuolisuuden puolestapuhuja: Hän on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Perttu on akateemisesti koulutettu säveltäjä Sibelius-Akatemiasta, mutta on opiskellut myös eksponentiaalisia teknologioita Piilaaksossa Singularity Universityssa.

Hän on lisäksi työskennellyt disruptioanalyytikkona muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsulttiyritykselle ja perustanut NASAlla ollessaan hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuus-teknologiaa käyttäen.

"Minulle keksiminen, yrittäminen ja säveltäminen ovat kaikki aivan samanlainen taito ja prosessi. Meidän pitää oppia näkemään metsä puilta, jotta ymmärrämme, missä me olemme oikeasti hyviä. Tulevaisuuden työ ja taidot riippuvat siitä."
- Perttu
Puhuja
TulevaisuusMegatrenditOppiminenDisruptioMonipuolisuusEksponentiaaliset teknologiat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keynote.fi mahdollistaa tapahtuma­järjestäjien ja alan parhaiden ammatti­puhujien nopean ja tehokkaan kohtaamisen. Palvelumme on helppo ja riskitön: Läpinäkyvä ja suoriin kontakteihin perustuva toimintamallimme antaa tapahtumajärjestäjälle mahdollisuuden tavoittaa anonyymisti kaikki keynotepuhujamme yhdellä toimeksiannolla.

  1. Jätä avoin tarjous­pyyntö tapahtumastasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat suoraan suuren joukon eturivin asiantuntijapuhujia, valovoimaisia juontajia sekä yhteiskunnallisia keskustelijoita. Kaikki puhujamme voivat vastata itse kaikkiin tarjouspyyntöihin.
  2. Saat suoran, räätälöidyn ja varmasti kilpailukykyisen tarjouksen niiltä puhujilta, joille aihe ja ajankohta sopivat.
  3. Valitse puhuja(t) saamiesi tarjous­vastausten perusteella. Voit halutessasi keskustella suoraan tarjouksen jättäneiden puhujien kanssa jo ennen valintaa. Emme velvoita sinua mihinkään, jos kauttamme ei löydy sopivaa puhujaa.

Voit käyttää palveluamme vaikka muiden hakukanavien rinnalla. Kokeile ihmeessä ja huomaa edut itse!

Ehdotuksia Pertun puheenaiheiksi:

  • Mistä meille maksetaan tulevaisuudessa?
  • Disruptio ja eksponentiaaliset teknologiat.
  • What a time to be alive!
  • Suunnitteletko tulevaisuuttasi 5, 10 vai 20 vuoden päähän?
  • Tuleeko teknologian kehitykselle raja vastaan?

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Keynote.fi