Pasi Leino Photography

Turkulainen valokuvaaja Pasi Leino on valo- ja videokuvauksen moniottelija, joka toteuttaa kuvaukset toiveidenne mukaisesti.

Olit järjestämässä sitten juhlakuvauksia häätilaisuuteen, tapahtumakuvauksia yrityksenne vuosijuhlaan tai vaikka studio-, henkilöstö-, tai mainoskuvauksia – löydät etsimäsi täältä.

Juhlakuvauksia on mahdollista toteuttaa virallisella tai rennommalla otteella, jotta tilaisuutenne saadaan ikuistettua toivomallanne tavalla. Myös yrityskuvaukset on mahdollista räätälöidä toiveidenne mukaisesti – kysy lisää.

Videokuvausten toteutus alkaa aina huolellisesta suunnittelusta ja hyvästä käsikirjoituksesta. Kerro siis lisää tarpeistanne niin suunnitellaan yhdessä tarina, joka herättää takuulla tunteita ja kiteyttää viestin toivotulla tavalla!

Barker Ateljee – kuvauksia on mahdollista toteuttaa myös studiossani, joka sijaitsee Aurajoen varrella vanhassa 1800-luvulla rakennetussa Barkerin kutomossa. Rakennuksen suojissa ja ympäristössä on monia upeita kuvakulmia.
Valo- ja videokuvaaja
ValokuvausTapahtumakuvausJuhlakuvausVideokuvausHääkuvausStudiokuvausMainoskuvausYrityskuvausHenkilökuvaus
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen tapahtuma on yksilöllinen, joten kukin kuvauskokonaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan.

Tilaa ammattitaitoinen valokuvaaja kuvaamaan toiveidesi mukaisesti. Ota yhteyttä, kerron lisää kuvausvaihtoehdoista, kuten yrityskuvauksesta sekä tapahtumakuvauksesta ja teen sinulle tarjouksen haluamallesi kuvaukselle.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Pasi Leino Photography