Northern Art Photos

Northern Art Photos on espoolainen monipuolisiin valokuvauspalveluihin erikoistunut toimija. Vuodesta 2007 alkaen erilaisia tapahtuma- sekä tuotekuvauksia toteuttavan yrityksen periaatteena on toteuttaa jokaisen asiakkaan visiot parhaalla mahdollisella tavalla!

Toteutamme valokuvauksia juuri siellä missä kuvaajaa tarvitaan. Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluu kaikki tapahtumakuvausten suunnittelusta, tuotekuvausten kuvienkäsittelyyn sekä tuoteräätälöintiin asti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää tarpeistanne niin luodaan yhdessä juuri teille soveltuva kokonaisuus!

Tapahtumakuvauksen toteutukset sovimme aina asiakkaan kanssa yksilöllisesti. Vuosien varrella olemme toteuttaneet useita hää-, kihlajais-, ylioppilas- ja konfirmaatiokuvauksia. Tämän lisäksi avustamme asiakkaitamme graafisessa suunnittelussa, kuvaamme tuotekuvauksia pääsääntöisesti studiollamme sekä toteutamme tuoteräätälöintejä.

Palveluvalikoimaan kuuluu myös esim. multimediatuotannot sekä videokuvaus keskustelutilaisuuksista, kuten luennoista ja seminaareista. Modernista kuvauslaitteistostamme löytyy myös drone, joka mahdollistaa ilmakuvauksen.

Northern Art Photos on 15 vuotta huippu-urheilijana toimineen Harri Kyllösen viimeisin aluevaltaus. Nykyisellään Espoossa vaikuttava valokuvaaja toteuttaa kuvauksia pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan kuvauksia on mahdollista järjestää myös muualla Suomessa, kysy lisää!

Northern Art Photos – Suomen laajin kuvatuotteiden valikoima!
Valokuvaaja
ValokuvausTapahtumakuvausHääkuvausStudiokuvausMainoskuvausTuotekuvausIlmakuvausYrityskuvausValmistujaiskuvausYlioppilaskuvausJuhlakuvausPerhekuvausHenkilökuvausMultimedia
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tapahtumakuvaukset hinnoitellaan tilaisuuskohtaisesti asiakkaan toiveiden sekä yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tarpeistanne!

Toteutamme monipuoliset kuvauspalvelut siellä missä kuvaajaa tarvitaan. Kuvaamme ammattitaitoisesti kaikenlaisissa tilanteissa, niin ulko- kuin sisätiloissakin.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Northern Art Photos