Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi

Etsitkö unohtumatonta ohjelmanumeroa syntymäpäiville? Miltä kuulostaisi improvisoitu minimusikaali päivänsankarin elämästä?

Kaipaavatko yrityksesi kesäpäivät pientä kevennystä kalvosulkeisten lomaan? Miten olisi musiikintäyteinen puolituntinen yrityksen ajankohtaisista aiheista – esim. balladi organisaatiouudistukselle, räppibattle kulukorvauslomakkeiden täytöstä tai kansanlaulu tietoturvapäivityksistä?

Sointi on musiikillisten tarinoiden improvisointiin keskittynyt kollektiivi, joka improvisoi yleisön ehdotuksista tunnelmaa nostattavia kohtauksia, lauluja ja musiikkinumeroita. Improvisoitu esitys luodaan vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, ja ohjelmaan voi sisältyä toiveidenne mukaan yleisöä enemmän tai vähemmän osallistavia numeroita. Räätälöimme ohjelman sisällöltään, teemoiltaan ja kestoltaan juuri tilaisuuteenne sopivaksi, joten ota yhteyttä ja kerro lisää tapahtumastanne. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Soinnin esiintyjät ovat teatterin, musiikin ja tanssin ammattilaisia sekä pitkän linjan tekijöitä. Ryhmään kuuluu yhdeksän laulavaa esiintyjää ja kaksi muusikkoa, joista valitaan kuhunkin tilaisuuteen sopiva kokoonpano.

Tutustu Sointiin täältä!
Musiikki-improvisaatioteatteri
MusiikkinumerotMusiikilliset tarinatImprovisaatio
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi räätälöi ohjelmanumeron kunkin tilaisuuden tarpeiden ja asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan – kysy siis lisää!

Esitykset suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Anna Vainio
Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi