Moderaattori-juontaja Maria Nykänen

Maria Nykänen on ammattitaitoinen haastattelija ja juontaja, joka saa kiinnostavimmat puolet esille tapahtumasta ja sen osallistujista. Maria työskentelee MTV Uutisten toimittajana, ja hänellä on vankka kokemus suorista lähetyksistä ja asiantuntijoiden ja poliitikkojen haastatteluista.

Toimittajataustaisena Marian vahvuus on rento ja vakuuttava haastatteluote. Maria on loistava valinta esimerkiksi paneeli- tai vaalikeskusteluihin, joihin tarvitaan asioihin perehtynyttä varmaotteista juontajaa. Juontajana Maria onnistuu herättelemään ja ylläpitämään yleisön mielenkiinnon – minkä tahansa aiheen ympärille saa rakennettua kohdeyleisöä herättelevän, aidosti kiinnostavan keskustelun tai tapahtuman.

Maikin Asiantuntija-juontajat hoitavat eri aihepiirien seminaarit, haastattelut, juonnot ja esimerkiksi paneelikeskusteluiden moderoinnit ammattitaidolla ja laadukkaasti. Maikin rosterista löytyy eri alojen asiantuntijoita, joten löydämme varmasti juuri sinun tapahtumaan sopivan Asiantuntija-juontajan.

Asiantuntijamme voivat tuoda tapahtumaan juontojen oheen myös oman ”puheenvuoronsa”. Esimerksi ”Vinkkejä vakuuttavaan esiintymiseen” voidaan pilkkoa osaksi juontoja, jotta myös juonnot ovat informatiivisia ja tuovat osallistujille hyödyllisiä tietoa. Maikin Asiantuntija-juontajia löytyy laidasta laitaan esiintymisen lisäksi mm. yrittäjyydestä, politiikasta, teknologiasta, markkinoinnista ja brändäämisestä, pukeutumisesta, some-vaikuttamisesta ja hyvinvoinnista.

Marialla on kokemusta etenkin yhteiskunnallisista sekä politiikan ja talouden aiheista. Toimittajana Maria ottaa kuitenkin haltuun minkä tahansa teeman – tarvittaessa nopeastikin. Maria osallistuu mielellään myös näkökulmien ideointiin ja sparrailuun.
Moderaattori-juontaja
JuontajaJuonnotModeraattori
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Maikki Media Oy