Mika Poutala

Mä olin 16 vuoden ajan ammattiurheilija, ja mun tavoite oli voittaa kaikki muut kilpailijat. Luistelin neljissä olympialaisissa, joissa saavutin parhaillani neljännen sijan ja hävisin mitalista ainoastaan 0,03 sekuntia. Tappiot opetti mulle todella paljon elämästä, sekä siitä miten pettymyksiä tulisi käsitellä.

Uran loppuvaiheilla se voittaminen ei enää tuntunutkaan elämän tärkeimmältä asialta. Tärkeämmäksi asiaksi alkoi nousta oma perhe, elämän merkityksellisyys, sekä toisten auttaminen.

Tuntu upeelta, kun pystyi antamaan jotain mitä oli itse oppinut vuosien saatossa jollekin, joka oli vasta uransa alkuvaiheilla. Se tuntui merkitykselliseltä. Voinkin rehellisesti sanoa, että hyppäsin unelmasta (urheilu) toiseen unelmaan (auttaminen, yrittäjyys)!

Huippu-urheilu uran jälkeen halusin omistaa aikani perheelleni ja toisten auttamiselle. Siitä se sitten lähti. Ensimmäisen vuoden aikana vedin yli sata puhe tilaisuutta ja mentoroin sekä urheilijoita, että johtajia, löytämään elämälleen suunnan ja valjastamaan sen koko potentiaalin, mikä heillä oli sisällään.

Tavoitteiden asettaminen ja niihin pyrkiminen auttaa meitä pitämään oikea suunta elämässä. Terveys ja hyvinvointi on edellytys sille, että voimme tavoitella meidän unelmia. Oma identiteetti ja arvot taas pitävät huolen siitä, että elämä pysyy paketissa ja että se paketti tuntuu omalta ja hyvältä.

Näiden asioiden parissa tykkään työskennellä, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos tuntuu, että sparraus, luento tai vaikka workshop tiimille olisi paikallaan!
Puhuja
AuttajaAmmattipuhujaMenestysmentoriUrheilija
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Alla tietoa palveluistani, kysy lisää tarkemmista sisällöistä! Hinnoittelusta sovitaan tilaisuuskohtaisesti toivotun sisällön mukaan.

Keynotet:
  • Mitä menestyminen vaatii?
  • Hyvinvoinnilla menestykseen
  • Itsensä johtamisella uusiin tuloksiin

Workshopit:
  • Hyvinvoinnin kulmakivet
  • Mitä menestyminen vaatii?
  • Vaikuttava puhuja/esiintyjä

Mentorointi

Median sisällöt

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Mika Poutala