Mika Pesonen

Mika Pesonen on espoolainen valmennusyrittäjä, joka valmentaa tiimityötä ja myyntitaitoja. Mikan valmennukset ja esiintymiset pohjautuvat hänen kattavaan kokemukseensa, osaamiseensa sekä esiintymistaitoonsa. Puhujana ja esiintyjänä Mika on kiertänyt useissa asiakas- ja henkilöstötilaisuuksissa. Vuonna 2021 Mika teki sata valmennusta, lähes kaikki etänä. Mika lupaa räätälöidä teille valmennuksen, josta puhutaan ja joka vaikuttaa pitkään.

Mikan kysytyimmät valmennukset kertovat temperamenteista ja palautteen antamisesta. Niissä saatte vastaukset mm. näihin kysymyksiin: Miksi olemme erilaisia? Miksi korjaavan palautteen antaminen on vaikeaa?

Alla muutamia palautteita asiakkailta:
Pian jo kymmenisen vuotta olen Mikan kanssa yhteistyötä tehnyt. Valmennuksissa meno on vaikuttavaa ja
rohkeaa, kaikesta huokuu Mikan monipuolinen kokemus. Mika sytyttää osallistujat keskusteluun ja haastaa
positiivisesti. Erilaisten valmennusten suunnittelu on mutkatonta ja ideoita heitellään rohkeasti puolin ja
toisin. Mika on selvästi kutsumusammatissaan! Osta-suositus!
  • Risto Oja – Myyntijohtaja, OP Oulu

Etsimme yrityksemme johdolle kouluttajaa auttamaan meitä johtajiemme sekä esimiestemme kehittymisessä. Löysin Mikan koulutuksen ja alustavan keskustelun jälkeen varasimme meille siitä kolme valmennusta. Valmennukset olivat loistavia. Mika osaa haastaa osallistujat positiivisesti mukaan ja vaikka valmennus pidettiin Teamsin välityksellä, niin kaikki osallistuivat ja olivat mukana keskustelussa. Valmennukset sujuivat niin hyvin, että varasimme valmennuksen myös koko yrityksen henkilöstölle, että uuden valmennuksen yrityksen johdolle.
  • Henri Vuorenpää – People Lead at eCraft Oy Ab

Kuvat: Jonne Räsänen (2019)
Puhuja
EsiintymistaidotMyyntiSijoittaminenAsiakaskokemusEsimiestaidot
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Valmennukset, koulutukset, juonnot ja keynotet hinnoitellaan avoimesti ja sopivasti – kuluihin ei piiloteta glamour-lisiä.

Mikan asiakkaat maksavat ainoastaan juuri siitä mitä tilaavat sekä sen tuloksista – eivätkä esimerkiksi valmennusyrityksen
toimitiloista tai maksullisesta mainonnasta. Mikalle tärkeää on, että jokainen asiakas saa nopeasti tuottoa sijoitukselleen, jonka he henkilökuntaansa tekevät.

Kysy juuri teille räätälöityä kokonaisuutta!

Suomen paras businesskirjojen kustantaja Alma Talent julkaisee Mikan palautekulttuuria käsittelevän kirjan työnimeltään "Suoraa palautetta! Viisaan keskustelun käsikirja" syksyllä 2022.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Mika Pesonen
Mika Pesonen