Linda ja Leo

Linda ja Leo on helsinkiläislähtöinen akustinen duo. He soittavat englannin- ja suomenkielisiä pop-kappaleita akustisina folk-henkisinä versioina. Linda ja Leo ovat bile/juhla-yhtye eli he soittavat covereita tunnetuista kappaleista. Ohjelmisto kattaa niin tuoreimmat hitit, kuin kauneimmat evergreenit.

Yhtye on kahden Sibelius-Akatemian opiskelijan v. 2016 perustama akustinen duo. Kokoonpano kasattiin alunperin keikkaa varten Koivukylän lähiötapahtumaan, jonka jälkeen päätettiin jatkaa yhdessä musisointia.

Kitarasäesteinen laulu, lyömäsoittimet ja taustanauhojen tekemiseen soveltuva looper-pedaali mahdollistavat niin herkän tunnelmoinnin kuin menevämmänkin bilemeiningin. Näin pieni duokin voi kuulostaa isolta bändiltä.

Helposti liikuteltava ja pieneen tilaan sopiva yhtyeemme on isoa bilebändiä edullisempi ja näppärämpi vaihtoehto juhliisi ja muihin tapahtumiin tanssittamaan, sekä luomaan toivottua tunnelmaa.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, tehdään yhdessä juhlistanne ikimuistoiset! Kurkkaa alta videomme tai käy fiilistelemässä lisää täältä.
Duo
PopFolkCover
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti. Kerro viestillä toiveistasi keikalle ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Linda ja Leo