Lempäälän Juhlatelttavuokraus / Ääni- & valotekniikka

Lempäälän Juhlatelttavuokraus tarjoaa tarvikkeet, hyvän palvelun sekä reilut hinnat juhlaan kuin juhlaan. Jo 15-vuotta toimineella yrityksellä on vankka kokemus alalta sekä paljon ideoita. Tarjontaan kuuluu niin teltat, kalusteet, kylmiöt, ruoka ja juomalaitteet kuin palju, karaoke ja valo- ja äänitekniikka – sekä paljon muuta!

Valo- ja äänitekniikan avulla saat tilaisuuden tunnelman kohdalleen. Lempäälän Juhlatelttavuokrauksen valikoimasta löydät muun muassa discovalot, valoketjut ledlampuilla sekä lyhdyt. Äänitekniikkaan puolestaan sisältyy laadukkaat karaokelaitteet sekä kaiuttimet ja mikit taustamusiikkiin sekä juontoihin.

Yrityksen asiakkaina ovat usein perhejuhlien, kesähäiden, rippi- ja syntymäpäiväjuhlien järjestäjät. He toteuttavat myös pienemmät yritys- ja yhdistystapahtumat, vapaa-ajan tapahtumat sekä syksyisin tietenkin rapujuhalat, Octoberfestit sekä pikkujoulut.

Vuokrattavat laitteet voit noutaa näppärästi itse Lempäälän Juhlatelttavuokrauksen toimipisteestä Ideaparkkia tuntumasta, moottoritien läheisyydestä Sääksjärveltä. Myös kuljetukset ja asennukset Pirkanmaan alueella onnistuvat – kysy lisää!

Kurkkaa myös lisätietoa Lempäälän Juhlatelttavuokrauksen muista palveluista:

Aina on hyvä syy juhlia!
Ääni- ja valotekniikka
DiscovalotValoketjutTuikutKaraokelaitteetKaiuttimetJuontolaitteetMegafonit
Sijainti:
Lempäälä
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Porin alue, Tampereen alue, Turun alue
Voit halutessasi vuokrata tarvikkeita aina yksittäisistä kappaleista suurempiin paketteihin. Hinta määräytyy siis toivotun kokonaisuuden mukaan. Kysy tarjous!

Lempäälän Juhlatelttavuokraus toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan myös pidemmälläkin.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Lempäälän Juhlatelttavuokraus