L. Karlin Creative

Olen Laura Karlin, helsinkiläinen ammattivalokuvaaja, jonka erikoisosaamista ovat hää-, potretti-, brändi- ja tapahtumakuvaus. Valokuva-alan yritykseni L. Karlin Creative:n perustin vuonna 2017.

Kuvaustyylini on selkeä ja dokumentaarinen ja sitä leimaa mielenkiintoinen sommittelu ja värien käyttö tiettyä särmää unohtamatta. Valokuvaaminen on minulle paitsi visuaalista leikittelyä, niin myös asiakaspalvelua. Kuvissani on väriä ja fiilistä, mutta kuvaajana olen rauhallinen tarkkailija, joka kuuntelee ja kunnioittaa kuvattavaansa ja tahtoo toteuttaa hänen toiveensa mahdollisimman hyvin.

Rakastan kertoa tarinoita ja taltioida ihmisten tunteita ja spontaaneja reaktioita. Niinpä hääkuvauksesta on tullut minulle rakas kuvaamisen muoto. Ensimmäiset häät kuvasin vuonna 2013. Nykyisin kuvaan noin 20 häät vuodessa. Vuosina 2018 ja 2019 ylsin Vuoden Hääkuvaaja -kilpailun finaaliin.

Yrittäjänä minulle tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus ja tasa-arvo. Kaikenlaiset parit kansallisuudesta, elämänkatsomuksesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta ovat tervetulleita kamerani eteen. Kuvaan häitä sekä muita tapahtumia ympäri Suomen sekä mielelläni myös ulkomailla.

Häiden lisäksi minulla on 10 vuoden kokemus tapahtumakuvauksesta ja osaan ottaa tilaisuuksista kiinnostavia ja houkuttelevia kuvia vaikeammissakin kuvausolosuhteissa. Teen myös brändikuvauksia eri kokoisille yrityksille.

Jos etsit tarinankertojaa, hetkien ja tunteiden vangitsijaa, ihmistä, joka kuuntelee toiveitasi ja haluaa toteuttaa ne yhdessä sinun kanssasi, niin minä olen sinun kuvaajasi!

Voit tutustua minuun ja palveluihini tarkemmin nettisivuiltani sekä kuviini Instagramissani.
Valokuvaaja
HääkuvausTapahtumakuvausPotretit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Alla esimerkkejä hinnoittelusta. Yksityisasiakkaiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % sekä matkakulut pk-seudulla.

Dokumentaariset hääkuvaukset

Kuvaukset sisältävät suunnittelupalaverin kasvokkain. Kuvat toimitetaan nettigallerian muodossa sekä muistitikulla niin isoina teettämiseen sopivina että pieninä nettikokoisina tiedostoina.​

  • Hääpotretit — 590€
  • Vihki & potretit — 790€
  • 8 h kuvaus — 1690€
  • 10 h kuvaus — 1890€
  • 12 h kuvaus — 2090€

Häiden lisäksi kuvaan myös ristiäisiä, hautajaisia, syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia sekä otan potretteja eri elämänvaiheista. Lisätietoja näistä kuvauksista löydät nettisivuiltani.

Yritysasiakkaat

Tapahtuma- ja brändikuviin teen yrityksen toiveiden pohjalta tarjouksen. Yritysasiakkaiden hintoihin lisätään alv 24 %.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Laura Karlin
L. Karlin Creative