Kuvauspalvelu Salopino

101 prosenttinen osaaminen peliin, sillä jokaisen valokuvauksen laadukas toteuttaminen on tärkeää.

Kuvatessani minulle on tärkeää että jokainen kuvauskerta on erilainen, siksi tykkään kuvata yleensä miljöössä. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellusta kokonaisuudesta muodostuu yksilöllinen kuvaustapahtuma ja lopputuloksesta laadukas kuvauksellinen kokonaisuus. Minulle on tärkeää, että on rento ja avoin ilmapiiri, jossa sekä kuvaaja että kuvauksen kohde voivat antaa parastaan.

Rakastan kuvata ihmisiä eri tilanteissa sekä tallentaa aitoja tunteita, toivon niiden välittyvän kuvistani myös teille. Haluan ikuistaa muistoiksi ainutlaatuisia tunteita sekä hetkiä, joihin pystyt kuvien avulla palaamaan kerta toisensa jälkeen. Mielestäni onnistunut kuva välittää katsojalleen tunnetta!

“Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” – sanotaan. Kuvatessani tavoitteena onkin saada taltioitua kuvia, joilla pystyn kertomaan tapahtumasta ikään kuin tarinan muodossa. Mikäli kuvista välittyy tapahtuman kulku ja oikea tunnelma, koen päässeeni tavoitteeseeni.

Rakastan aitojen tilanteiden tallentamista ja siksi kuvaankin kaikkein mieluiten häitä ja muita perhejuhlia, tapahtumia sekä perheiden tavallista arkea.

Haluan ikuistaa kauniiksi muistoiksi ohikiitäviä, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita, joita muistellessa kuvaushetkeen ja sen tunnelmiin voi palata aina uudelleen. Mielestäni onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi ja sen tunteen haluan ikuistaa kerta toisensa jälkeen.

Jokainen keikkakohtaaminen on aina paras. Tilanteesta riippuen kuvaushetkessä on mukana naurua, riemua tai herkkyyttä, useimmiten näitä kaikkia. Olen äärimmäisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota rakastan.

Täältä pääset tutustumaan portfoliooni: https://kuvauspalvelusalopino.kuvat.fi/kuvat/

Valokuvaaja
HääkuvausTapahtumakuvausJuhlakuvaus
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue, Turun alue
Toimin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa koko Suomi ja ulkomaatkin mahdollisia.

Olen markkinoilla sinua varten, joten kysy rohkeasti lisää tarjoamistani palveluista esimerkiksi käyttämällä oheista lomaketta.

Ennen tilaamista suosittelen tutustumaan kotisivuillani olevaan palveluhinnastoon. Tietoa hinnoista ja mahdollisista tarjouksista saat myös sivuston hinnasto-osiosta.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jari Salopino
Kuvauspalvelu Salopino