Kuvauspalvelu Salopino

Jari Salopino on Kuvauspalvelu Salopinon kokenut kuvaaja Tampereelta, jonka kuvausten lopputulokset ovat takuulla laadukkaita kokonaisuuksia!

Kuvauspalvelu Salopino tuottaa nopeasti ja edullisesti korkealaatuisia 3D-, ilma-, yritys- ja yksityiskuvauksia
alan parhaalla tekniikalla ja aina käyttövalmiiksi toivottuun formaattiin ja mediaan ympäri Suomea – sopimuksen mukaan jopa ulkomailla saakka.

Jari Salopino on osallistunut useisiin valokuvauksen koulutuksiin ja näissä opittuja taitoja on päästy hyödyntämään mm. Vanajanlinna Groupin virtuaalikuvauksessa, juniorien painin MM-kisojen valokuvauksessa sekä Para Dance Sport- ja Suomi Open -kilpailuiden kuvauksessa. Näiden suurempien kokonaisuuksien lisäksi Jari Salopino on taltioinut lukemattomia tapahtumia, häitä, juhlia ja toteuttanut ilmakuvauksia.

Asiakaspalaute on ollut positiivista ja kiitosta on tullut kuvausten onnistuneisuudesta!

Mitä kaikkea Kuvauspalvelu Salopinon palveluista löytyy?

Kuvauspalvelu Salopinon palvelutarjontaan kuuluu esimerkiksi hääkuvaus, muotokuvaus ja erilaiset tapahtumat. Aitojen tilanteiden tallentaminen on keskiössä Kuvauspalvelu Salopinon toiminnassa ja siksi mieluisia kuvauksia ovat mm. häät ja muut perhejuhlat sekä ihanat yrityskuvaukset. Henkilökohtaisesti luontokuvaus on lähellä Jari Salopinon sydäntä.

Kuvauspalvelu Salopinon tavoitteena on ikuistaa kauniiksi muistoiksi ohikiitäviä, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita. Onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi ja sen tunteen haluan ikuistaa kerta toisensa jälkeen.

Kuvauspalvelu Salopino – hyvän mielen valokuvaaja Tampereelta!

Täältä pääset tutustumaan Kuvauspalvelu Salopinon portfolioon: https://kuvauspalvelusalopino.kuvat.fi/kuvat/
Tapahtumakuvaaja
HääkuvausTapahtumakuvausJuhlakuvausVirtuaalikuvausYrityskuvaus
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kuvauspalvelu Salopino toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa koko Suomi ja ulkomaatkin mahdollisia.

Ennen tilaamista suosittellaan tutustumaan kotisivuilla olevaan palveluhinnastoon. Tietoa hinnoista ja mahdollisista tarjouksista saa myös sivuston hinnasto-osiosta.

Kuvauspalvelu Salopinon palvelut:
  • Virtuaalikuvaus
  • Ilmakuvaus
  • Yrityskuvaus
  • Hääkuvaukset
  • Asuntokuvaus
  • Lapsi- ja vauvakuvaukset

Virtuaalikuvaus:
  • Kuvauspalvelu Salopino toteuttaa myös virtuaalikuvauksia, joissa erikoiskameran ottamilla kuvilla luodaan virtuaalitoteutuksia.
  • Lopputuloksena on nukkekodin kaltainen virtuaalinen tila, jossa asiakas pystyy pyörittelemään tilaa mielensä mukaan.
  • Näitä kuvia yhdistämällä asiakkaiden on mahdollista tutustua erilaisiin tiloihin yhtä realistisesti kuin olisit paikan päällä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jari Salopino
Kuvauspalvelu Salopino