Kukka & Juhla Decor

Kukka & Juhla Decor on perheyritys Vantaan Kivistöstä. He sitovat kukat ammattitaitoisesti, aina asiakkaan toiveita kuunnellen!

Yrityksen perustaja Pia on pitkään haaveillut omasta kukka-alan yrityksestä ja nyt se on toteutunut. Rakkaus floristiikkaan alkoi jo nuoruudessa risteilyaluksien kukka-asetelmien sekä viherkasvien parissa ja jatkui pitkään harrastuksena, kunnes tuli oikea hetki oman yrityksen perustamiselle.

Kukka & Juhla Decorin valikoimaan kuuluu ihastuttavat kukkakimput arkeen, kauniit kukka-asetelmat ja leikkokukat erilaisiin juhliin sekä tyylikkään surukukat. He toteuttavat myös upeat kukitukset häihin morsiuskimpuista vieheisiin sekä seppeleisiin ja pöytäkoristeisiin.

Rakkaus luontoon näkyy paitsi luonnonantimien käyttönä kimpuissa ja asetelmissa myös siinä, että kaikki Kukka & Juhla Decorin toiminta perustuu kestävään kehitykseen ja kierrätykseen, siinä mittakaavassa missä se on mahdollista. Koska he eivät varastoi tuotteita suurissa määrissä, on helppoa välttää hukkakukkien määrää. Työt tehdään tilausten perusteella ja näin on helppoa huolehtia siitä, että aina on käytössä tuoreita kasveja.

Kaikki työt tehdään sydämellä ja ajatuksella sekä päämääränä tehdä asiakkaat tyytyväisiksi. Laita viestiä ja kerro toiveistasi kukitukselle, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen kokonaisuus!
Somisteet ja koristeet
Kukka-asetelmatLeikkokukatSeppeleetHääkukatSurukukat
Sijainti:
Vantaa
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Kukitukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Kukka & Juhla Decor tarjoaa myös valmiita hääpaketteja alkaen 260€. Kurkkaa lisätietoja paketeista täältä!

Kukka & Juhla Decor toimittaa pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin sopimuksen mukaan.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Kukka&Juhla Decor Oy