Koolle

Koolle Oy - Yhdessä olemme enemmän!

Ihmisiltä ihmisille!

Koolle Oy on ketterä konseptointi- ja tapahtumatoimisto. Vahvuutemme on lennokas ideointi ja tiimin jokaisen jäsenen erilaisen ydinosaamisalueen hyödyntäminen. Ideoimme yhdessä asiakkaan kanssa, auttaen luomaan unohtumattomia elämyksiä. Kun tarvitset korkeatasoista konseptointia ja tapahtumatuotantoa!

Asenne ratkaisee!

Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumasi vankalla ammattitaidolla, juuri sellaisena kuin haluat. Messuista myynninedistämiseen ja kokouksista kekkereihin. Meiltä löytyy rohkeutta ja uteliaisuutta, tahtoa kokeilla uutta, oivaltaa ja oppia. Ja tuoda kaikki tämä sinun käyttöösi.

Meiltä onnistuvat niin live-, virtuaali- kuin hybriditapahtumatkin. Yhdessä löydämme parhaimmat ratkaisut sujuvaan työskentelyyn. Hyvällä huumorilla ja paineensietokyvyllä varustetulla tiimillä ei mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa.

Viestintä

Ei ole niin pientä tapahtumaa etteikö viestinnällä olisi suurta merkitystä sen onnistumisessa. Hallitsemme sisäisen ja ulkoisen viestinnän osa-alueet, sosiaalisen median kiemurat sekä hyvän asiakasymmärryksen ansiosta toteutamme sen juuri sinua ja asiakkaitasi puhuttelevalla tavalla. Meiltä saat myös mainostoimistopalvelut niin printtinä kuin diginäkin.

Tarvitseeko yrityksesi tai tapahtumasi nettisivut, sähköisiä lomakkeita tai hakukoneoptimointia? Me autamme! Kiinnostaako etäkahvihuone? Me kerromme miten pääset alkuun ja saat luotua perinteisen kahvihuoneen yhteisöllisyyttä etätyöaikana.

Konsultoinnista koko pakettiin - Konseptoinnista kokoontumisiin

Onko sinulla idea, etkä ole aivan varma miten se kannattaa toteuttaa? Me autamme! Tarvitsetpa sitten apua tapahtuman ideointiin, yritysidean muotoiluun tai vaikka logon suunnitteluun, me autamme. Me kirkastamme tavoitteen, tunnistamme ja rajaamme kohderyhmän, kaupallistamme ja hiomme myynti- ja toimitusprosessit kuntoon.

Laajan kumppaniverkoston avulla pystymme toimittamaan sinulle kaikki tarvitsemasi tapahtuman palaset aina tekniikkaa myöten. Halutessasi tuotamme koko tapahtuman suunnittelusta jälkimarkkinointiin.

Tiedolla, taidolla ja tunteella. Aidosti asiakasta kuunnellen.


Sinun,
Koolle Oy
Tapahtumatoimisto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatFestaritMessutVirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatLanseeraustilaisuudetSeminaaritKokouksetMarkkinointiVuosijuhlatKongressit
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Teemme sinulle tarjouksen suunnitellusta toteutuksesta - se ei vielä sido sinua mihinkään. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Stina Siikonen
Koolle