Koolle

Koolle perustuu yhteen saattamisen tavoitteelle, uuden löytämisen ihanteelle ja ratkaisemisen ilolle!

Oletko järjestämässä tapahtumaa, perustamassa yritystä tai lanseeraamassa uutta palvelua? Mietitkö, näkevätkö asiakkaasi varmasti sen kaiken potentiaalin? Autamme sinua löytämällä sen kiinnostavan kärjen, oman sävysi ja luontevan ja myyvän kokonaisuuden - näin sinulla on työvälineet kunnossa myyntiä varten ja prosesseja asiakaslupauksen lunastamiseen.

Osaamistamme ovat ihmisten, palvelujen ja ajatusten yhdistäminen. Ideoimme, muotoilemme, suunnittelemme ja toteutamme aitoja kohtaamisia ja löydämme lisäarvoa asetettujen tavoitteiden lisäksi. Luovan otteen lisäksi arvostamme käytännöllisyyttä ja katsommekin, että kaikki tarvitsemasi osat toimivat tekniikkaa myöten. Saat meiltä täydet mainostoimistopalvelut, tapahtumatuotannot sekä konseptisuunnittelun.

TAPAHTUMAT

Intohimomme: ihmisten yhteen saattaminen sekä kohtaamisista syntyvän lisäarvon maksimointi!

Oletko järjestämässä tapahtumaa - pientä tai suurta? Haluatko varmistaa pääsyn tavoitteeseen ja hyödyntää tilaisuutta mennä vielä senkin yli? Mietitkö, miten eri osallistujaryhmät huomioidaan mahdollisimman kattavasti?

Tapahtuman järjestäminen on usein osa yrityksen markkinointia ja se kannattaa aina valjastaa tukemaan muitakin tavoitteita. Tapahtumat ovat oiva paikka lisämyynnille ja kehityskohteiden tunnistamiselle - tehokkaimmin nämä toteutuvat, kun pyrkimys niihin on huomioitu jo valmisteluvaiheessa.

Järjestämme kaiken kokoiset tapahtumat pienistä kohtaamisista suuriin kokemuksiin. Työskentelemme kanssanne ja tavoittelemme parastanne. Suunnittelemme, muotoilemme ja toteutamme sekä jatkokehitämme.

KOKOUKSET

Selkeys, tehokkuus ja tunnelma - nämä kuuluivat hyvään kokoukseen ennen ja kuuluvat edelleen.

Oletko uudistamassa kokouskäytäntöjänne? Haluatko tarjoilla tärkeille osallistujille parasta kuvaa teistä? Onko teillä jo omaksuttu etä- ja hybridikokoukset?

Kokoukset ovat tärkeä osa liike-elämää ja siinä toimijuutta. Kokoukset kuuluvat osaksi kaikkia yrityksen prosesseja viestinnästä myyntiin ja tuotantoon. On viimein tullut aika ottaa etäosallistuminen todella huomioon osana sujuvaa työntekoa ja on erityisen tärkeää määritellä, miten etä-, hybridi- ja läsnäkokoukset jatkossa hoidetaan. Me autamme valitsemaan parhaat työkalut ja luomaan ohjeistukset niin omalle henkilöstölle, kumppaneille kuin asiakkaillekin.

Haluatko ulkoistaa kokousjärjestelyt? Hoidamme myös käytännöt puolestanne kutsuista tekniseen toteutukseen.

KONSEPTIT

Monitahoinen ajattelu ja yhdistelykyky, myynnillinen asenne ja lyömätön ihmisymmärrys - näillä löydämme punaisen langan uudelle konseptillesi

Oletko aloittamassa jotain uutta? Mietitkö vielä, mistä lähteä liikkeelle ja miten toteuttaa kaikki käytännössä? Kaipaatko sparrausta ja kaveria matkalle - sellaista, joka katsoo projektiasi ihmisläheisten myyntilasien läpi? Miten varmistaa, että myös asiakas ymmärtää tuotteesi merkityksen ja tekee ostopäätöksen?

Me kirkastamme tavoitteen, tunnistamme ja rajaamme kohderyhmän, kaupallistamme ja hiomme myynti- ja toimitusprosessit.

Lähestymme konsepteja ihmisen kohtaamisen näkökulmasta ja keräämme kuhunkin projektiin siihen tarvittavan tiimin. Vahvat verkostomme auttavat löytämään juuri oikeat henkilöt. Saat meiltä avun koko matkalle suunnittelusta lanseeraukseen ja markkinointiin sekä seurantaan ja jatkokehitykseen.

Kehitämme omia ja asiakkaiden konsepteja. Voit kääntyä puoleemme myös Innovaatiosetelin hakemisessa!

MARKKINOINTI

Edustavat materiaalit kuuluvat kaikille! Löydämme äänesi ja taiteilemme sen selailtavaan muotoon.

Onko tullut aika päivittää ilmettänne? Nykyaikaistaa sivunne? Vai oletko käynnistämässä aivan uutta? Etsitkö mainostoimistoa, joka auttaa hiomaan viestisi ja hoitaa toteutukset nopeasti ja kustannustehokkaasti?

On tärkeää, että jakamanne materiaali ja visuaalinen läsnäolonne kuvastaa juuri yrityksenne tärkeitä arvoja, vaalii visiotanne ja tukee strategiaanne. Markkinointimateriaalien tarkoitus on tuottaa lisämyyntiä, sitä me tavoittelemme sinulle!

Toteutamme edustavat ja helppokäyttöiset kotisivut luovasti ja tavoitekeskeisesti. Valitsemme käytettävän teknologian tarpeen ja budjetin mukaan ja laadimme sisältösuunnitelman asiakkaan etua tavoitellen. Luomme myös ilmeet, sosiaalisen median tilit ja valmistamme printtiaineistot - upea kumppaniverkostomme takaa laadukkaan lopputuloksen.

ME

Innovatiivisuutta, vastuunkantoa, rohkeutta ja yhteistyökykyä - niitä me edustamme​

Upean porukan ansiosta pystymme herättämään huomiota puolestasi, auttamaan sinua lisäämään myyntiäsi, tuottamaan laadukasta jälkeä monessa muodossa ja nopealla aikataululla. Laskemme tiimiimme monet alihankkijat, joiden kanssa rakennamme niin tapahtumat kuin konseptit ja ratkaisemme markkinointihaasteesi.
Konseptitoimisto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatFestaritMessutVirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatLanseeraustilaisuudetSeminaaritKokouksetMarkkinointiVuosijuhlatKongressit
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Turun alue
Jokainen projekti räätälöidään asiakkaamme tarpeiden, tavoitteiden ja kohderyhmän pohjalta.
Ota yhteyttä, niin teemme juuri sinulle sopivan tarjouksen!

Tapahtumat
Kun haluat koota ihmiset yhteen ja syventää asiakassuhteitasi - livenä tai diginä.
Tapahtuman päivitys 60€/h + alv

Kokoukset
Kun haluat uudistaa kokouskäytäntöjänne ja ottaa etätyökalut haltuun.
Etäkokouksen järjestäminen alk. 40€ + alv

Konseptit
Kun haluat luoda uutta, löytää uusia keinoja myyntiin ja asiakaspalveluun, tai päivittää olemassa olevaa konseptia.
  • 2h konseptisparraus
  • 150€ + alv

Markkinointi
Kun tarvitset helposti päivitettävät, juuri teidän näköiset kotisivut sekä edustavat materiaalit.
  • Kotisivut alk. 150€ + alv

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Stina Siikonen
Koolle