Keinupuiston Kukka tmi

Keinupuiston Kukka on erikoistunut kukkakimppujen sidontaan, asetelmien tekoon, juhlatilojen koristeluun kukilla ja luonnonantimilla.

Onko teillä suunnittteilla hääjuhla, ristiäiset tai jokin muu tilaisuus, johon tarvittaisiin tilojen koristelua? Keinupuiston Kukka on tällöin juuri sopiva apulainen. Ammattitaitoiset floristit koristelevat pöydät kukka-asetelmilla budjettinne mukaan. Kaikki koristeluun tarvittavat astiat ja muut tarvikkeet saa ilman lisämaksua lainaksi. Palvelu sovitetaan toiveidenne ja budjettinne, sekä fyysisten reunaehtojen (esim. pöytien koot) mukaan.

Keinupuiston Kukka tarjoaa kukkatuotteet juhliin ja surutilaisuksiin, sekä toimittaa ne tapahtumapaikalle, kotiin tai juhlapaikalle aina ajoissa. Puolestanne huolehditaan, että vieraillenne on mukava ruokailla ja koristeet sopivat tilaisuuteenne. Lisäksi Keinupuiston Kukka tekee valokuvauspisteen koristelua esimerkiksi kaaren kukittamisella tai puhepöydän asetelmilla. Lisäksi näyttävät kattoasetelmat onnistuu.

Voit myös tilata floristin kotiisi, joka istuttaa kukat pihalle tai puutarha-alueelle suunnitelmanne mukaisesti tai floristin ja puutarhurin ehdotuksen mukaisesti.

Yrittäjät – voitte tilata kukkien vaihtoa viikoittain, kuukausittain tai sesongeittain toimitiloihinne. Keinupuiston Kukalta käydään säännöllisesti vaihtamaan kukat maljakoihin. Esimerkkinä: kukat puheenjohtajan korokkeelle, tiskipöydälle tai asiakkaiden pöytiin.
Somisteet
LeikkokukatKukka-asetelmatMorsiussidonnatSurusidonnatValmiskimputJuhlakimput
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Tampereen alue
Hinta riippuu kukkien saatavuudesta ja tukkuhinnasta. Kaikkiin hintoihin kuuluu toimitus ja ammattilaisen floristin työt. Tilattaessa mieti tuotteen visiota, värimaailmaa, muotoa ja budjettisi. Tilaus on hyvä tehdä ainakin pari viikkoa ennen tapahtumaa. Näin kukat ehditään hankkia ajossa. Soitathan numeroon 0458549119, ja ammattilaiset tarjoavat vaihtoehtoja ja variaatioita visiosta lähtien.

Esimerkkihintoja (katso myös verkkokauppa)

 • Tavallinen pyöreä tai korkea kimppu 50-80 €
 • Hääkimppu alk. 100 € (hintaan kuuluu 1 viehe)
 • Hääsetti alk. 500 € (settiin voi kuulua vieheet, seppeleet, heittokimppu, hääkimppu, pöytäkoriste, hiuskoriste, kaulakoriste, rannekorut)
 • Ristiäiskimppu alk. 50 €
 • Hautauskimppu alk. 50 €
 • Hautausvihko alk. 75 €
 • Pääseppele alk. 50 €/kpl (halvimpaan seppeleeseen kuuluvat vain vihreät ja kuivat kukat)
 • Valokuvapisteen koristelu alk. 300 € (hintaan kuuluu kaaren, astian, verkko ja tukipöytien vuokraus)
 • Kukkapenkin istuttaminen alk.200 € (valmiin penkkiin istuttaminen on halvempi)
 • Asetelmat alk. 50 €
 • Kukkien vaihto yrittäjille (alk. 100 €/kk)

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Nadja
Keinupuiston Kukka tmi