Katri Somerjoki Katharsis

Katri Somerjoen ja Stefanos Hirvosen psycho-folkia soittava kokoonpano Katri Somerjoki Katharsis, keikkailee monipuolisesti niin yksäreissä kuin yritystilaisuuksissa!

Suuren yleisön tietoisuuteen Katri Somerjoki ponnahti viimeistään The Voice of Finlandin 9. kaudella sekä levyttämällä vuonna 2018 Katri Somerjoki & Niittisydän kokoonpanolla setänsä Rauli "Badding" Somerjoen rakastettuja kappaleita.

Somerjoen ura levyttävänä artistina alkoi jo 6-vuotiaana. Hän on 40-vuotisen taiteilijauransa aikana tuonut esille muuntautuvan esiintyjän erilaiset roolit ja muusikkoutensa monet kasvot. Julkisuuden koko väriloiston hän koki jo vuonna 1997, kun Mascara-yhtye räväytti itsensä kaikille radiokanaville hitillään "Erittäin hyvä (ellei täydellinen)".

Somerjoki ja Hirvonen ovat tehneet ja esittäneet yhdessä musiikkia 20 vuoden ajan, koko ajan myös suurten valokeilojen ulkopuolella. Uusin kokoonpano Katri Somerjoki Katharsis tuntuukin olevan vahvasti hitsautuneen ammattitaidon ja koetun elämän summa. Duo julkaisi ensimmäisen oman singlensä syksyllä 2020.

Katharsis kerää kaiken yhteen pelkistetyllä, toteavalla, folkmaisen riisutulla tyylillään. Molempien, sekä Somerjoen että Hirvosen, omanlainen ja kirkkaaksi hioutunut ilmaisu tekee heidän musiikissaan tilan pienille eleille ja kaiken päälleliimatun poissaololle.

Kaksikko keikkailee koko Suomen alueella. Laita viestiä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!
Duo
Folk
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlaisensa kokonaisuus, joka räätälöidään asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan – ota siis rohkeasti yhteyttä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Katri Somerjoki
Katri Somerjoki Katharsis