Juhlakirsikka

Riippumatta siitä, oletteko vasta aloittamassa hääsuunnittelua tai olette jo edenneet suunnitelmissanne pitkälle, Juhlakirsikalla on etuoikeus toimia teidän hääpäivän suunnittelijana ja toteuttaa elämänne suurimman päivän unelmat. Ammattitaitoinen hääsuunnittelija löytää juuri oikeanlaiset somisteet ja toteuttaa näyttävät kukka-asetelmat luomaan teemaanne sopivan tunnelman.

Morsiusseurueen (hääpari, kaasot, bestmanit, kukkaislapset ja vanhemmat) kukat suunnitellaan aina isolla sydämellä ja floristin ammattitaidon avulla.

Juhlakirsikan floristitiimi luo kauniin, yhtenäisen kokonaisuuden koko hääseurueen kukituksesta. Vieheet, kimput, hiuskukat, kimput ja rannekukat suunnitellaan tyylikkääksi kokonaisuukseksi ja samalla huikeiksi yksilöiksi.

Tiimi toteuttaa häihin myös muut kukat, kuten esimerkiksi vihkikaaret, pöytäasetelmat, köynnökset, buffetpöydän kukat ja isommatkin installaatiot. Vain taivas on rajana, kun lähdemme suunnittelemaan häiden kukkaloistoa!

Somistuksessa tunnelmaa luodaan tyylikkäillä somistevalinnoilla, yhtenäiselle visuaalisella ilmeellä ja tarkoin harkituilla väri- ja kukkavalinnoilla. Niinpä kukilla ja somistuskokonaisuuksilla on iso vaikutus toisiinsa. Ammattilaisen avulla tämä suunnittelu helpottuu ja pääsette nauttimaan hääpäivästä ilman huolta käytännönjärjestelyistä!

Toimimme pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa kukitukset ja hääsuunnittelu järjestyvät koko Suomessa!
Somisteet
HääkimppuVieheetKukkakorutHiuskukatKukka-asetelmatPöytäasetelmatVihkikaaretJuhlasuunnitteluKastekukat
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teidän näköinen kokonaisuus, joka palvelee teidän tarpeita ja tilaisuuden luonnetta.


Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Juhlakirsikka