Juhlakauppa.com

Järjestämäsi juhlat ja tapahtumat kuvastavat sinua tai yritystä, jolle tapahtumaa järjestät. Juhlien järjestäminen voi samanaikaisesti olla mukavaa ja stressaavaa. Onneksi kaikkea ei tarvitse etsiä ja tehdä yksin. Juhlakauppa.com on monipuolinen, luotettava ja palveleva suomalainen juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut myymälä ja verkkokauppa. Suomen laajimpiin kuuluva ja alati kasvava valikoima erilaisia juhla- ja leivontatarvikkeita varmistavat sinun näköisesi juhlien järjestämisen olipa sitten kyse häistä, ristiäisistä, syntymäpäivistä, yritystilaisuuksista tai muista juhlista.

Juhlien tarkoituksen, teeman ja budjetin mukaiseen koristeluun on valittavana lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Folio- ja ilmapallot ovat näyttäviä elementtejä, joilla juhlatilaan saa helposti ja nopeasti luotua oman näköisen juhlan tuntua. Erilaiset värikkäät lippuviirit, paperilamput ja bannerit ovat edullisia vaihtoehtoja, joita yleensä saa helposti käytettyä uudelleen seuraavissakin juhlissa. Lasten synttärijuhliin valikoimassa on tarjolla monenmoisia suosittuja teema-aiheisia koristeita. Tutustu koko valikoimaamme tästä. Hääjuhlien somistuksiin pääset suoraan tästä.

Juhlakauppa.comin verkkokauppa palvelee sinua maan laajuisesti 24/7 ja myymälä sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.

Tervetuloa!
Somisteet ja koristeet
Juhlatilan koristeetBanneritHäätilan- ja autonkoristeetIlmapallotLippuviiritPaperilamputKonfetitPöytäkoristeetSerpentiinitKakunkoristeet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ainoa tapa saada käsitys Juhlakauppa.comin koko valikoimasta on tutustua heidän verkkokauppaansa!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Juhlakauppa.com