Johannes Tervo

Juontaja Johannes Tervo on tuttu näky mm. teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slushin lavalta, jota hän on isännöinyt kolmena vuotena. Lavakarisma ja energisyys vangitsee yleisön ja Johannesta ei yksinkertaisesti voi olla kuuntelematta. Hän ottaa tapahtumat haltuun yhtä sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Johannes on vastavalmistunut energia- ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri ja opintojensa ohella vaikuttanut laajasti suomalaisessa kasvuyrityskentässä. Hän on järjestänyt startup- ja teknologiatapahtuma Slushia, toiminut startup-sijoitusyhtiö Inventuressa ja perustanut esiintyjiä kouluttavan Talk The Talkin, missionaan tehdä suomalaisista nuorista maailman parhaita esiintyjiä. Johannes sopiikin erinomaisesti juuri kasvuyrittäjyyden teemoja tukeviin tapahtumiin.

Johannes haluaa pelastaa maailman ilmastonmuutokselta ja tällä hetkellä hän auttaakin yrityksiä tekemään valistuneita päätöksiä mittaamalla niiden nettovaikutusta maailmaan. Upright Projectin mallin avulla kuluttajat ja asiakkaat voivat tulevaisuudessa tehdä valistuneempia valintoja tuotteiden ja palveluiden suhteen.

Asiakkaan suusta:

"Johannes on ollut luottojuontaja Slushille jos useampana vuotena. Hän osaa asettaa yleisön taitavasti viitekehykseen, jotta puhujat pääsevät loistamaan lavalla. Johannes on myös itse tuottanut useita tapahtumia ja valmentanut puhujia, ja siten ymmärtää kokonaisvaltaisesti miten tehdä tapahtumista onnistuneita, joka helpottaa minun työtäni. Voin lämpimästi suositella Johannesta!" 
- Annastiina Koivusalo / Head of Program at Slush

Johanneksen juontokeikkoja vuosien varrelta mm.

  • Slush 2016, 2019, 2021 -tapahtuman juonto ja haastatteluja. Tilaaja: Slush
  • Friday Night Live -tiedeshow 2018, 2019, 2021 -tapahtuman juonto ja esiintyjien valmistelu (2021). Tilaaja: Aalto Yliopisto
  • Talk The Talk Final -tapahtuman juonto, moderointi ja puhujien valmennus. Tilaaja: Talk The Talk
Juontaja
JuonnotYritystapahtumatKasvuyrittäjyysYmpäristö
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Maikki Media Oy