Jaska Mäkynen ja Nelostie

Jaska Mäkynen ja Nelostie yhtye soittaa upeaa jalan alle menevää tanssimusiikkia. Mäkynen on saanutkin poikkeuksellisen hyvää palautetta siitä, että on pitänyt perinteiset tangot ja valssit ohjelmistossaan päivitettyinä versioina.

Yhtye on perustettu jo vuonna 1998 ja vaikka vuosien varrella mukana olevat muusikot ovat vaihtuneet, sama fiilis ja meininki kulkee keikoilla edelleen.

Orkesteri taipuu jopa juhlakokoonpanoon, mutta keikoilla tavallisesti esiintyy 4-5 henkisenä. Tangokuningas Mäkynen keikkailee myös taustanauhojen kanssa ja takaa onnistuneet tanssitahdit.

Bändillä on erityisesti kokemusta tanssilavakeikoista, mutta heidät on varattavissa keikoille myös yksityisjuhliin aina synttäreistä pikkujouluihin.

Jaska Mäkysellä on parhaillaan juhlavuosi, sillä hänellä tulee kuluneeksi 30 vuotta kuninkaaksi kruunaamisesta. Tämän kunniaksi häneltä ilmestyy Kuninkaan tie elämänkertakirja, sekä uutta musiikkia Aikakoneestakin tunnetun Maki Kolehmaisen johdolla. Tälläkin hetkellä hän on radioiden soittolistoilla Jos lähdet-duetolla, jonka hän toteutti tangokuningatar Pirita Niemenmaan kanssa.

Bändi keikkailee niin ympäri Suomea kuin ulkomaillakin. Laita viestiä ja kysy lisää – suunnitellaan teidän juhliinne sopiva kokonaisuus!
Bändi
IskelmäTangoPerinteinen tanssimusiikkiValssi
Sijainti:
Seinäjoki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti. Kerro tilaisuudestasi ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jaska Mäkynen ja Nelostie