Iloveparty / Juhlapalvelut

Iloveparty on ammattitaitoinen juhla- ja tapahtumapalvelu, joka pitää huolen että sinä voit rentoutua ja nauttia juhlasta!

Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita aina ideoinnista valmiisiin avaimet käteen -paketteihin. Meiltä löydät avun suunnitteluun sekä koko tilaisuuden organisointiin. Huolehdimme myös tilaisuuden tyyliin sopivista koristeista ja tarvittaessa kattauksesta!

Toteutamme hyvin erilaisia tapahtumia laidasta laitaan. Järjestit sitten lasten syntymäpäiväjuhlat tai suuremman yritystapahtuman, löydät meiltä apua suunnittelun ja toteutuksen jokaiseen kohtaan. Esimerkiksi lasten glitter-kasvomaalaus on ollut huippusuosittu lastenjuhlissa!

Meiltä löytyy lisäksi somistevuokraamo, josta voit vuokrata myös yksittäisiä koristeita tai kerätä oman kokonaisuuden. Kauttamme saat myös juhlaasi muun muassa henkilökunnan, baarimikot, roudausavun sekä seuraavan päivän siivouksen. Lisäksi palveluihimme kuuluu erilaisten somistus-elementtien ja tapahtumaseinien toteutukset.

Ilovepartylla voit kasata palveluista juuri sellaisen paketin kuin tarvitset. Voit valita yksittäisiä koristeita somistevuokraamostamme, palveluita juhlaasi joissa kaipaisit apua tai täyden hoidon paketin, jolloin juhla- ja tapahtumasuunnittelijamme pitää huolen kaikesta!
Tapahtumatuotanto
JuhlasuunnitteluOrganisointiSomistusKattauspalveluSomistevuokraamoGlitter-kasvomaalausJuhlan tuotanto
Sijainti:
Tuusula
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Juhla- ja tapahtumasuunnittelu

Tarjoamme palveluita juhlan suunnittelusta kokonaisvaltaisiin avaimet käteen -paketteihin, joissa toteutamme kaiken suunnittelusta organisointiin sekä kattaukseen ja somistukseen juhlatilassa. Meidän kautta voit tilata myös kukat koristeluun, suuremmat somistuselementit sekä tapahtumaseinät. Tarpeen mukaan löydät meiltä henkilökunnan, kuljetus avun sekä siivouspalvelut.

HInnoittelusta sovitaan tapahtumakohtaisesti valittujen palveluiden ja sisältöjen mukaan. Kerro lisää tapahtumastasi ja toiveistasi, niin suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Esimerkkipaketteja:

Lasten glitter-kasvomaalaus — 130€ / max 15hlö

 • Glitter kasvomaalauksen tekijä saapuu asiakkaan luokse juhlapaikalle pk-seudulla.
 • Pakettiin sisältyy glitter-kasvomaalauksen välineet ja jokaiselle lapselle annetaan kotiin vietäväksi puhdistuspyyhe pesuohjeiden kera.

Kattaus — Alkaen 13€/hlö (min 40hlö)
 • Kuljetus ja kattaminen juhlatilassa (pk-seudulla)
 • Pöytäliinat
 • Kangasservietit
 • Sidontanauha
 • Tuikkukipot
 • Pöytänumerot
 • Pöytien kukat

Paketin sisältö vaihtelee valitun kattauksen mukaan. Kysy lisää vaihtoehdoista!

Somistusapu 14h & After party-siivous — 950€
 • Juhlatilan somistus asiakkaan laittamien ohjeiden mukaan tai niin että asiakas itse paikalla
 • Somistuksen kuljetus ja roudaaminen tilaan sekä pois sieltä
 • After party -palvelu, joka sisältää kattavan siivouksen juhlatilassa seuraavana päivänä

Somistusvuokraamo

Meillä on lisäksi somistusvuokraamo, josta voit vuokrata yksittäisiä koristeita tai laajempia somistuskokonaisuuksia tapahtumiin ja juhliin!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Petra Lindström
Iloveparty