Hessu Heikurinen Photography

Hei! Olen Hessu Heikurinen, hääkuvaaja.

Lähes 10 vuoden kokemuksella osaan sanoa, että kaikki häät ovat erilaisia. Tykkään auttaa tulevia hääpareja siten ettei parin tarvitse miettiä tai stressata kuvauksen lopputulosta. Opastan pareja jo etukäteen poseerauksen kanssa jotta hääpäivänä on turvallinen olo.

Minut tunnetaan rauhallisuudesta, maltista ja ystävällisyydestä. Hääkuvauksissa ja -juhlissa nämä ovat loistavia ominaisuuksia. Hääpareille toimin myös hyvänä tsemppaajana läpi juhlien joka näkee koko häiden kulun alusta alkaen.

Olen dokumentaarinen hääkuvaaja jonka tehtävänä on ikuistaa kuvattavan tarina, löytää yllättävät hetket sekä ihmisten reaktiot ja tunneskaala.Kun otamme muotokuvia, niin silloin autan teitä saamaan parhaat otokset mahdollisiin kiitoskortteihin tai tauluihin.

Kuvatuotteet tulevat Italialaiselta studiolta jonka tuotteet ovat korkealaatuisia ja ammattitaidolla tehtyjä.Saat luonnollisesti tilata kuvatuotteita myös muualta USB- tikulle ladatuissa korkearesoluutio- tiedostoilla.

Ota yhteyttä ja ikuistetaan yhdessä teidän upea hääpäivä.
Hääkuvaaja
Hääkuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Hääkuvauksen hinta määräytyy kuvaus- sekä editointitunneista, hääpäivän sisällöistä sekä pakettiin toivotuista kuvatuotteista. Kaikki kuvauspaketit ovat räätälöitävissä teille parhaaksi kokonaisuudeksi. Hääparit käyttävät palveluihini sekä kuvatuotteisiin yleensä n. 1300-1800€.

Esimerkki hääkuvauksesta:

  1. VarausHääkuvaus varataan yhteydenoton jälkeen allekirjoittamalla kuvaussopimus ja maksamalla varausmaksu, joka on 30% hinnasta.
  2. HääpäiväHääpäivänä näemme hyvissä ajoin ja olen tutustunut etukäteen kuvauspaikkoihin.
  3. Häiden jälkeenSeuraavina päivänä häistä lähetän teille muutamia maistiaisia hääkuvista. Käsitellyt kuvat toimitetaan häägalleriaan 10 päivän sisällä ja voitte valita galleriasta kuvat jotka näkyy ystäville ja sukulaisille.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Hessu Heikurinen
Hessu Heikurinen Photography