Heikki Hallanoro

Kun haluat kruunata ruokailun, olipa kyseessä yksityis- tai yritystilaisuus, Suomen ainoa pianoballadisti, tähtitieteilijän koulutuksen saanut kulkuri Heikki Hallanoro (s. 1980) tarjoilee maailman turuilta, vuorilta, metsistä ja tuntureilta poimimiaan balladeja - kaunista, eleganttia ja koskettavaa pianomusiikkia. Myös laulun kanssa samettisella baritonilla.

"Reisillehän se meni! Ei ole ennen kylmät väreet tuntuneet jaloissa saakka." – Hanna Junttila, yleisöpalaute Balladi-illasta

"Tilasimme Heikin häihimme soittamaan. Valitsimme laulut Polttamatonta savea ja Tie. Kyyneleet meinasivat tulla useassa kohtaa. Koskettavaa, ihanaa musiikkia. Oli kyllä hääillallisen kohokohta!" – Jenna Aho, morsian

EI MITÄÄNSANOMATONTA KLASSISTA
Heikki ei soita mitäänsanomatonta klassista tai briljeeraavaa pilipali-pianointia, vaan melodisen kauniita ja sykähdyttäviä lauluja, jotka jäävät ihmisten mieliin.

HELSINGIN KIRJAMESSUILTA TV2:SEEN
Heikki Hallanoro on säveltänyt kymmenittäin pianoballadeja romaaneihin ja hänet on kutsuttu esittämään pianoballadejaan useaan otteeseen Helsingin kirjamessuille, kirjakauppoihin (Akateeminen, Suomalainen, Rosebud). Tekipä TV2:n Ajankohtainen Kakkonen aikanaan jutun hänen keikkareissusta Enontekiön Väärtipäiviltä Helsingin Kirjamessuille.

LÄHEISYYDEN VALAISEMIA ILTOJA
Heikki esittää pianoballadejaan intiimeissä yksityistilaisuuksissa (häät) sekä yritysten ja organisaatioiden tilaisuuksissa (juhladinnerit, koulutuspäivät, seminaarit). Lisäksi Heikki tekee ravintolapianistin keikkoja fine-dining ravintoloissa.

AINUTLAATUISTA KOKO MAAILMASSA – ROMAANI, JONKA JOKAISELLA LUVULLA ON LAULU
Nuorena Heikki oli lupaava tähtitieteilijä, joka oli onnistunut selittämään Saturnuksen renkaiden syntymekanismin, mutta elämä puuttui peliin ja Heikki Hallanorolta julkaistiin romaani Viivalla - rakkaustarina jonka jokaisella luvulla on laulu. Kirjaan on ilmestynyt musiikkialbumit Kuiskattuja Lauluja, Säveltar, ja Huurrehelmet. Nykyään Heikki elättää itsensä muusikkona.

"Niin kaunis
on tää huolista kuoppainen tie
Kurjuuden vierellä nauru
Kuolinkellojen rinnalla soi
aina lapsen laulu."

Tie, Heikki Hallanoron romaanista Viivalla - rakkaustarinasta, jonka jokaisella luvulla on laulu

"Jos Huurrehelmet-albumin kuvaus pitäisi puristaa yhteen sanaan, tuo sana olisi ’kaunis’."
- Mika Roth, desibeli.net
Pianoballadisti
BalladitKlassinen musiikkiPianisti
Sijainti:
Oulu
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen tilaisuus on omanlaisensa kokonaisuus ja hinnoitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, joten ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Heikki Hallanoro