Hääkuvaaja Susanna Nordvall

Olen fine art hääkuvaaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus kaiken kokoisista ja näköisistä häistä. Kuvaan sekä filmi- että digitaalisella kameralla, ja suurin inspiraation lähteeni ovat asiakkaani ja heidän rakkautensa toisiaan kohtaan. Odotustenne ylittäminen on aina tärkein tavoitteeni!

Asiakkaani kehuvat minua erityisesti huomiostani yksityiskohtiin sekä positiivisesta luonteestani. Mikäli kuvaustilanne hermostuttaa, tehtäväni on saada teidät rentoutumaan ja nauttimaan siitä hetkestä ja toisistanne.

​Koin omissa häissäni kuvauksen epämukavaksi ja tästä oppineena, vannoin että haluan antaa asiakkailleni erilaisen kokemuksen. Haluan, että tunnette olonne kameran edessä kauniiksi, luonnolliseksi ja rennoksi.

Hääpäivänänne tulen aina paikalle valmistautuneena ja käyn etsimässä sopivia kuvauspaikkoja jo etukäteen. Tarkkuudellani yksityiskohtiin, vangitsen päivän kaikki hetket parhaassa mahdollisessa valossa. Juhlan aikana sulaudun huomaamattomasti vieraittenne joukkoon ja ikuistan pienimmätkin ohimenevät tunteet ja ilmeet.

Potretteja kuvatessa ohjaan teidät hellästi asentoihin, jotka tuntuvat aidoilta ja luonnollisilta teille, jotta voitte nauttia tilanteesta hiljaisena ja intiiminä, teidän välisenä hetkenä, muuten hektisen päivän keskellä.

Kuvauksissa missioni on yksinkertainen: Haluan vangita rakkautenne sen kauneimmassa ja aidoimmassa muodossaan!
Hääkuvaaja
HääkuvausFilmikuvausPotretitDokumentaarinen hääkuvausPerhekuvausLapsikuvausYritystapahtumat
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kuvaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti, toiveidenne ja kuvauksen laajuuden mukaan. Laita viestiä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus, jolla varmistamme että voitte keskittyä nauttimaan teidän tärkeimmästä päivästänne.

Kuvaan häiden lisäksi perhe- ja lapsikuvauksia sekä yritystapahtumia. Kysy näistä lisää! Toimin koko Suomen alueella sekä muualla Pohjoismaissa.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Susanna Nordvall