Hääkuvaaja Jouni Törmänen

Nyt on hyvä aika varata hääkuvaus, koska kesän 2024 lauantait alkavat täyttyä.

Hääkuvauksiin ja juhlatilaisuuksiin erikoistunut Jouni Törmänen on kuvannut yli 200 hääkuvausta. Ammattivalokuvausta yli 10 vuotta.

Toteutan kuvaukset ystävällisellä palvelulla ja ammattitaidolla. Ainutlaatuisia kuvia elämän tärkeistä hetkistä - Kuvista välittyy upea tunnelma ja aito tunnetila!

Kuvaan ammattitason kameralla ja huippulaatuisella muotokuvaobjektiivilla, joka tuottaa kauniit ja valoisat kuvat. Kerron mielelläni ohjeita potrettikuvauksessa.

Teen kuvauksia Uudenmaan alueella ja myös koko Suomen alueella ja ulkomailla. Hääkuvaus ulkomailla Italia, Espanja, Ranska, Kreikka...

Voit tutustua tarkemmin minuun sekä kuviini kotisivuiltani.

Ota yhteyttä! Suunnitellaan juuri teille sopiva hääkuvaus!


Palautteet

"Erittäin suuret kiitokset laadukkaasta hääkuvauksesta ja ammattimaisesta toiminnasta hääpäivänämme".
- Sanna & Ilkka

"Halusimme häistämme aitoja tilannekuvia. Jo kuvaajan portfoliosta tiesimme, että olemme löytäneet meille oikean kuvaajan. Kuvaaja oli todella ammattimainen ja kuvasi kaiken toiveidemme mukaan. Kuvauksen hintakin oli kohdallaan. Voimme ehdottomasti suositella"!
- Ellen & Myrsky

"Kiitokset kuvista, niistähän tuli loistavia".
- Melissa & Eeli

"Kiitos upeista kuvista! Olemme tyytyväisiä työsi jälkeen. Suurkiitos! Kuvissa on upeat värit. Periaatteessa tykkään mustavalkoisista kuvista, mutta oikeastaan olisi sääli häivyttää värit. Ehkäpä mennään siis näillä! Kiitos vielä, että ikuistit tärkeän päivämme"!
- Hanne & Yono

"Olemme katsoneet kuvat ja ne ovat kyllä todella kauniita ja taitavasti otettuja! Tunnelma ja myös meidän kokemamme tunteet välittyvät hienosti kuvista. Miljöö ja erilaiset tilanteet ovat kauniisti esillä. Erityiskiitos myös siitä, että otit huomioon morsiamen toivomuksen kasvojen tietystä kuvakulmasta! Kiitos kun olit hääkuvaajanamme, valintamme osui kyllä täysin nappiin! Lämpimin terveisin".
- Anne & Arto

"Kiitos sinulle aivan ihanista ja kauniista kuvista"!
- Marianna & Jouni
Hääkuvaaja
HääkuvausHääpotretitHääjuhlan kuvausVihkikuvausTapahtumakuvausValmistujaiskuvausRippikuvausYlioppilaskuvausJuhlakuvausHenkilökuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jouni Törmänen
Hääkuvaaja Jouni Törmänen