Galaksin Kovin 2

Antti ja Eetu -show yhdistää ennennäkemättömällä tavalla kaksi taiteenalaa, taikuus ja musiikki, luontevan dialogin kera.

Antti Kuusi ja Eetu Lampi molemmat ovat tehneet omalla tahollaan pitkän uran oman taiteenalansa osalta. Poikkeuksellinen idea lähteä yhdistämään musiikkia ja taikuutta syntyi siellä täällä käytyjen keskustelujen jälkeen. Kynnys ylittyi lopulta kun kaksikko taiteili kulmasohvaa kierreportaissa yhteisen ystäväpariskunnan muuton yhteydessä.

Ensimmäiset testitreenit kertoi suoraan sen että tämä toimii, molemmat nauttivat ja yhteinen rytmi löytyi samantien. Keikkoja alkoi tulemaan ja palaute oli aina positiivista. Yksi asia mistä erityisesti yleisö on kiitellyt on ollut kaksikon luonteva ja värikäs dialogi.

A&E -show soveltuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pienemmät ja isommat tapahtumat, aikuisten tai koko perheen kera. Taika-, jongleeraus-, stuntti-, valoshow’t livemusiikin siivittämänä takaavat varman ja monipuolisen tarjonnan.

Näe, koe, ja viihdy. Varaa nyt!

Taikuri
TaikuusMusiikkiJongleerausStunttishowValoshow
Sijainti:
Imatra
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tilaisuudet hinnoitellaan asiakkaan valitseman kokonaisuuden sekä sijainnin mukaan, joten ota yhteyttä ja kysy juuri sinulle räätälöityä tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Kulttuurin tilitys ja välitys Oy