Feelya Promotion

Fiilis. Elämys. Eroavaisuus. Liike. Yllätyksellisyys. Aitous.

Feelya Promotion on löyhästi väännetty englannin kielen sanoista feel you, eli tunnen sinut tai ymmärrän sinua. Haluamme tuntea asiakkaamme sekä yhteistyökumppanimme, sillä yhteisessä tekemisessä tärkeintä on aitous. Hyvä fiilis pohjautuu siihen, että tuntee vastapuolen ja pystyy luottamaan toisen kädenjälkeen.

Palvelun lisäarvo syntyy siitä, kun saat enemmän mitä odotat. Elämyksen tuottaminen edellyttää yllätyksellisyyttä ja eroavaisuutta normaalista. Haluamme olla osaltamme mukana luomassa sitä tarinaa, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme sekä heidän asiakkailleen.

Jätä kaikki suunnittelusta toteutukseen meidän vastuullemme ja saavu valmiiseen tilaisuuteen. Oli kyseessä sitten markkinointitapahtuma tai vuosijuhlat, me luomme ainutlaatuisen tapahtuman ammattitaitoisesti ja toiveittesi mukaan.

Tapahtumasi tavoite voi olla esimerkiksi verkostoitua, tehostaa yrityksesi myyntiä tai viettää ikimuistoinen ilta läheistesi kanssa – autamme sinua saavuttamaan sen. Tapahtuman aikana hostimme huolehtivat vieraistasi kuin omistaan. Tilaisuuden isäntänä sinun tehtäväsi on seurustella vieraiden kanssa ja jättää asioista huolehtiminen meidän vastuulle.

Meidän kautta myös baaripalvelut! Juomatarjoilu on yhtälailla osa tilaisuutta ja siihen kannattaa panostaa. Anna perheenjäseniesikin osallistua juhlaan ja jätä juomien tarjoilu meidän hoidettavaksi. Baarimikkomme ovat koulutettuja ammattilaisia. He ovat työskennelleet erilaisissa ravintoloissa ja erilaisten ihmisten parissa keräten kokemusta ja oppeja. Tämä näkyy tavoissamme työskennellä ja palvella asiakkaita.

"Jokainen kohtaaminen on tapahtuma ja jokainen tapahtuma voi olla ainutlaatuinen elämys"

Pääset tutustumaan meihin tarkemmin täältä: https://feelya.fi/
Tapahtumatoimisto
TapahtumapalvelutBaaripalvelutPromootiot
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Jyväskylän alue, Lahden alue, Tampereen alue, Turun alue
Toteutamme tilaisuudet aina räätälöitynä. Ota yhteyttä rohkeasti ja suunnitellaan juuri sinun tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Iina Runsas
Feelya Promotion