Fantastico Production

Elämänkokoiset juhlat – luovuutta tapahtumaasi!

Olemme Fantastico Production Oy – laajan palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto, joka on erikoistunut luovaan tapahtumatuotantoon. Järjestämme yhdessä sinullekin arvoisesi yritysjuhlat – henkilöstön virkistyspäivät, virtuaalitapahtumat, konsertit tai gaalaillat tähtiesiintyjineen!

Saat meiltä koko paketin – kutsut, tarjoilut, tilat, budjetin, esiintyjät, somistuksen, taltioinnin – ja mielenrauhaa. Hyvässä tapahtumassa kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa, ja olemmekin oikeiden toimijoiden yhdistelyssä superhyviä. Katso Tapahtumatuotanto-sivulta timelapse-video Tyhjästä hallista upeaksi juhlatilaksi.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat – Toteutamme ammattitaitoisesti kokousten striimauspalvelut, webinaarit, virtuaalitapahtumat ja -konsertit. Järjestämme myös hybriditapahtumaasi laadukkaan sisällön, moderaattorin ja muut esiintyjät sekä videoalan ammattilaiset ja studiot. Toimimme apunasi kaikissa suoralähetettävää tilaisuuttasi koskevissa asioissa. Olemme Suomen tunnetuimman suoralähetysportaalin, Keikalla.fi-palvelun virallinen yhteistyökumppani.

Luovat ohjelmapalvelut – Tarjoamme valmiit ja räätälöidyt ohjelmapalvelut yrityksesi brändiin sopivilla teemoilla – huipputaiteilijoineen ja ohjelmineen. Tunnemme tapahtumatrendit ja verkkotapahtumien tarpeet. Luomme tapahtumallesi upean tarinan livenä tai verkon välityksellä. Meiltä löytyy myös viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia tapahtumatuotannon jokaiseen osa-alueeseen.

Me järjestämme – sinä juhlit! Jätä tapahtumasi koko prosessi luoviin käsiimme ja lue referensseistämme.
Tapahtumatoimisto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatHenkilöstötapahtumatAsiakastapahtumatVirtuaalitapahtumatTapahtumatuottajaHybriditapahtumatTykypäivätTapahtumatekniikkaEsiintyjätJuhlasuunnitteluVuosijuhlatStriimauspalvelut
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi

Olemme monipuolinen kumppani kaikenlaisiin tapahtumatarpeisiin, joten ota yhteyttä niin aloitetaan yhdessä unohtumattoman kokonaisuuden suunnitteleminen!

Laajan palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimistona palveluihimme kuuluvat mm.:
  • Esiintyjät – Suomen eturivin taiteilijat, kuten oopperalaulajat, säväyttävät poptähdet ja bilebändit.
  • Budjetti – Laadukkaan tapahtuman järjestäminen edellyttää suunnittelua ja budjetin hallintaa.
  • Tapahtumatekniikka – Hyvä äänentoisto ja upea valaistus luovat toivomanne tunnelman tilaisuuteenne.
  • Striimaus & virtuaalitapahtumat – Toteutamme ammattitaitoisesti striimaukset, webinaarit ja muut virtuaalitapahtumat.
  • Luovat sisällöt – Hyvät ja raikkaat toteutukset!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Fantastico Production