F♥ckin’ Hippies

Tilaa tapahtumaasi räväkkä ja taatusti muista erottuva bändi - F♥ckin’ Hippies!

Tämä bändi on rokannut mm. Remu Aaltosen klubilla Adlonissa, Kaivohuoneella, Planet Fun Funin uusissa vuosissa ja vapuissa, jne… Lista on loputon – haluatko nyt sinä antaa sille jatkoa omalla ainutlaatuisella tilaisuudellasi?

F♥ckin’ Hippies panostaa musiikin lisäksi lavaesiintymiseen ja visuaalisuuteen. Keikoilla on nähty myös rekvisiittaa, mm. kaksi metriä korkea, toimiva tatuointikone, aidonkokoinen 1959 Cadillacin kyljenpuolikas, kolmimetrinen vapaudenpatsas, Harley-Davidson moottoripyöriä ja dragster-kiihdytysauto jne.

Suurella köörillä eteenpäin vierivä kivi ei sammaloidu ja yhtye onkin käynyt läpi jo neljä vuosikymmentä. Kokemuksen puutetta ei siis näiltä kavereilta puutu.
Bändin tahti vain kiihtyy – paitsi rumpalilla. Parhaimmillaan olemme livenä. Uskomatonta mutta totta, olemme nykyisin lisäksi sisäsiistejä.

Jos juhlissasi riittää kaliiberia ja haluat varmistaa vieraiden viihtyvyyden todelliseen Ameriikan malliin, on F♥ckin’ Hippies, yleensä kahdeksan soittajan kokoonpanolla ja juuri sinun tilaisuuteesi räätälöidyllä ohjelmistolla pomminvarma täsmähankinta!

Lue lisää täältä!
Bändi
BileetRockVisuaalisuusEsiintyjät
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Voodoo People Oy