Efektimedia

Yrityksen nimi juontaa juurensa yhden Efektimedian perustajajäsenen entisen elämänaikaiseen taiteilijanimeen. Tuolloin se yhdistyi voimakkaasti musiikkiin ja teki vaikutusta lopulta jopa Kiinassa asti.

Nyt suomenkieliseksi muuntautunut Efektimedia kertoo itsessään kyvystä tehdä vaikutus digitaalisen median keinoin, jossa musiikki on videotuotannoissa edelleen merkittävässä roolissa. Tämä on myös yksi Efektimedian vahvuus, kuten myös tinkimättömyys ja luotettavuus. Tehdään yhdessä vaikutus.

Heillä on vankka kokemus videoiden tuottamisesta yrityksille, ammatinharjoittajille ja yksityishenkilöille. Käytännön kautta on huomattu, minkälainen video tai kuva toimii milläkin alustalla ja minkälaisia realistisia tavoitteita niille voi asettaa.

Efektimedialaiset ovat myöskin lopen kyllästyneitä tylsiin ja mitäänsanomattomiin kuviin. He ovatkin sitoutuneet kehittämään ja haastamaan itseään sekä pyrkimään kokeilemaan uutta jatkuvasti, joka pitää heidän päässä kipinän yllä ja samalla asiakas voi olla varma, että hän saa parasta mahdollista palvelua.

Video- ja valokuvauksen lisäksi heiltä onnistuu myös striimaukset sekä ilmakuvaukset, niin mainoksiin, yrityksille, häihin, juhliin kuin muihinkin tapahtumiin. Ota siis yhteyttä kaikenlaisien kuvausprojektien tiimoilta!

Tuotantoja tehdään pääsääntöisesti Oulun ja Pohjois-Suomen alueella, mutta tarvittaessa matkustetaan muuallekin Suomeen.
Valo- ja videokuvaaja
VideokuvausValokuvausIlmakuvausYrityskuvausYritystapahtumatDigimarkkinointiSisällöntuotantoHääkuvausJuhlakuvaus
Sijainti:
Oulu
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Efektimedialle on aina ollut tärkeää aito auttaminen, joten aina ei automaattisesti tyrkytetä sitä kalleinta vaihtoehtoa, vaan sinua kuuntelemalla etsitään parhaimman ratkaisun. Ja niitä ratkaisujahan on useita.

Hei ymmärtävät hyvin yrityksen koon vaikutuksen budjettiin ja pyrimme tarjoamaan ratkaisuja jokaisen budjettiin. Se ei tarkoita alan hintojen polkemista vaan palvelua, jonka hinta on oikeanlainen suhteessa budjettiin ja tavoitteeseen. Näin saadaan pidettyä peli reiluna – molemmat osapuolet hyötyvät.

Laita siis viestiä ja suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Efektimedia