Duo Ida & Sami

Duo Ida & Sami on kahden ammattimuusikon duo, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Duo yhdistelee suomalaisen iskelmän ja jazzmusiikin elementtejä raikkaasti ja leikkisästi repertuaarissaan. Kontrabasson matalat ja rytmikkäät taajuudet sekä pianon kirkkaus ja pehmeys täydentävät täydellisesti toisiaan!

Duo tarjoilee aavistuksen juurevampaa meininkiä ja isompaa soundia soolopianoon verrattuna. Ohjelmiston erikoisuutena ovat suomalaiset klassikot eri vuosikymmeniltä, iskelmät ja ikisuosikit jazzahtavina sovituksina. Lisäksi ohjelmistoon kuuluu monipuolinen valikoima elokuva- ja musikaalikappaleita suomalaisilta ja ulkomaisilta esittäjiltä. Toteutamme myös asiakkaan toiveita ohjelmiston suhteen.

Tämä kompakti ja helposti liikuteltava duo on oikea valinta silloin kun kaivataan livemusiikkia maltillisella äänenvoimakkuudella mutta korkealla laadulla toteutettuna!

Duo sopii niin taustamusiikiksi kuin ohjelmanumeroksikin. Mahdumme tarvittaessa pienempiin tiloihin, ja tuomme mukananne kaiken tarvitsemamme äänentoiston mukaanlukien. Paikan päällä ei siis tarvitse välttämättä olla pianoa.
Duo
Suomalaiset klassikotIskelmäJazzElokuvamusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Hinnoitelusta sovitaan keikkakohtaisesti asiakkaan kanssa. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Duo Ida & Sami