DJ Jangler

Olen Janne Hannula, DJ, reiluksi ja mukavaksi kaveriksikin kehuttu. Varsinaisia soittohommia olen harrastanut yli 15 vuotta pikkuklubeista yökerhoihin ja isoihin jäähalliluokan tapahtumiin. Tätä nykyä keskityn soittamaan erilaisissa yritys- ja yksityisjuhlissa, kuten häissä, synttäreillä ja pikkujouluissa. Keikkailen oman Party Factory -yritykseni alla DJ-nimellä Jangler.

Tässä muutama hyvä syy valita minut:

- Päätyöni on aivan toisella alalla ja teen DJ-keikkoja rajoitetusti; intoa ja palvelualttiutta riittää jokaiselle keikalle.
- Perfektionistina panostan pienimpiinkin yksityiskohtiin; johdot asetellaan siististi, soittopöytä näyttää asialliselta, pukeudun tyylikkäästi, jne.
- Yhden miehen yritys; asioitte alusta alkaen saman henkilön kanssa, joka tulee lopulta tapahtumaanne.
- Pyrin aina tapaamaan asiakkaani etukäteen, jolloin voimme keskustella juhlasuunnitelmista ja -toiveistanne kasvotusten.
- Tulen kaikkien ihmisten kanssa juttuun myös keikoilla ja otan biisitoiveet ilomielin vastaan.
- Monipuolinen musiikin tuntemus jo 30 vuoden ajalta, ja soittokokemusta yli 15 vuotta.

Puhun sujuvasti myös englantia, joten kansainväliset tapahtumat ja juonnot eivät ole ongelma. Pääsääntöisesti esiinnyn 50-150 hengen tapahtumissa, mutta yhteistyökumppanieni avulla pystyn toteuttamaan juhlat vaikka tuhannellekin hengelle.

Asiakkaiden kertomaa:

"DJ Jangler on ollut huolehtimassa musiikkipuolesta meidän firman kekkereissä pari kertaa enkä keksi muuta kuin positiivista sanottavaa Jannesta! Hän on täsmällinen, järjestelmällinen, auttoi meitä musiikki- ja tanssipuolen järjestämisessä niin että hommat toimi ja ihmisillä oli tilaa liikkua, otti musiikkitoiveita vastaan ja muokkasi soittolistaa kokoajan sen mukaan, mikä ihmisiä liikutti parhaiten. Molempien iltojen jälkeen sain meidän työntekijöiltä vain positiivista palautetta DJ:stä, joten erittäin vahva suositus muillekin!"

"Dj vertaansa vailla: Janne teki hääjuhlasta aivan huikean!! Vieraatkin kiittelevät vieläkin! Todellakin suosittelemme."
DJ
TanssimusiikkiHititDiscoSoul90-lukuElektroninen klubimusiikkiSuomirockSuomirapPopBilemusiikki
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Hinnastoni on selkeä ja läpinäkyvä, voitte katsoa tarkemmat tiedot nettisivuiltani. Olen sisällyttänyt pienimpäänkin palvelupakettiin kaikki, mitä hyviin bileisiin mielestäni oikeasti tarvitaan; mm. erillinen bassokaiutin, diskovalot ja halutessanne jopa savukone. Edessänne ei siis ole lisämyyntirumbaa, vaan voitte luottaa aina tekevänne oikeanlaisen ja riittävän tilauksen. Pakettien hinnat alkavat 600€:sta.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Party Factory